Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

4 retter
Fra 10-60 pers.
tidligst fra kl. 10
5.0
i rating

300 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Hvis du er til den lidt mere klassiske julefroskost, hvor du nyder maden med øl og snaps, har jeg den perfekte julefroskost her.


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Jesper
Maj 2018

Vi holdt fest for 60 mennesker vi havde bestilt Peter's 3 retters buffet. Alt var perfekt. Maden var fantastisk, maden blev præsenteret til UG og der var nok af den. Peter - og hans søster som han havde med som hjælper - leverede super service. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Brian
Marts 2018

Peder leverede varen til perfektion. Super lækre kompositioner, gode friske råvarer og perfekt tilberedning. Vi gør det meget gerne igen. Der var en god kommunikation undervejs i forhold til menuen. Det var en fantastisk oplevelse og køkkenet var rent og ryddet efter middagen. Så dejligt.

Maja
Februar 2018

Vi havde Peder hjemme til en 40 års fødselsdag med et selskab på 12. Vi fik utrolig lækker mad, som både smagte fantastisk og var anrettet fint. Peder tilgodeså 3 allergikere i selskabet og havde helt styr på at servere det korrekte til dem, hvilket vi var ret imponeret over.
Op til arrangementet har vi været i kontakt med Peder flere gange og han har altid svaret hurtigt tilbage.
Peder var høflig og efterlod køkkenet pænt og ryddet efter sig.
Hans unge alder fremtrådte på ingen måder negativt - hverken i vores kommunikation, hans færdigheder i køkkenet eller i hans fremtoning.
En klar varm anbefaling herfra!.

Kenneth
Januar 2018

Vi bookede Peder til at stå for en forsinket "julefrokost" i januar og Peders menu, var årsagen til vi valgte ham. Menuen, kvaliteten og Peders engagement var meget tilfredsstillende, hvilket vores gæster også gav udtryk for, så igen, har Chefme konceptet gjort os vel...;O).

Henriette
Januar 2018

Holdt fødselsdag i weekenden og Peder lavet fantastisk mad til os, lækkert anrettet og dejlig smag.
Mine fødselsdagsgæster roste Peder meget både for hans mad, men også for hans personlighed og præsentationer af retterne. Vi har kommunikeret en hel del før fødselsdagen skulle afholdes, og Peder svarer med det samme på de spørgsmål jeg nu havde. Super på alle punkter. Jeg vil til en hver tid anbefale Peder, I får en super aften med ham i køkkenet !!!

Med venlig hilsen Henriette.

Lars
December 2017

Vi var så heldige at have booket Peder til 4 retters menu til en 50 års fødselsdag. Alt fungerede perfekt. Jeg var i dialog med Peder flere gange op til festen og der blev altid svaret hurtigt tilbage. Maden var perfekt - både smagsmæssigt og anrettet flot. Peder præsenterede fornemt hver ret for gæsterne og efterlod køkkenet rengjort. Jeg kan kun give Peder mine bedste anbefalinger. Hilsen Lars.

Helle
December 2017

Vi havde en rigtig god oplevelse med Peder og hans 4 retters menu igår. Maden var super lækker, blev timet og portionsanrettet perfekt, således at jeg ikke behøvede at rejse mig en eneste gang under middagen, og kunne slappe af og nyde min fødselsdag og mine gæster! Jeg giver mine varmeste anbefalinger!.

Vivi
November 2017

Jeg har netop holdt min 50 års fødselsdag for en hel flok piger. Jeg havde Peder i køkkenet, som anrettede en meget fin Tapasbuffet. Alle de små retter var en fryd for øjet og ikke mindst for ganen. Mine gæster var meget begejstrede og tilbagemeldinger som "super lækkert" og "delikat dame-mad" går igen. Jeg kan kun give Peder de bedste anbefalinger. Han var i den grad med til at sætte rammen om en vellykket aften, hvor jeg som værtinde trygt kunne nyde aftenen sammen med mine gæster.
Vivi Wagener.

Christian
November 2017

Vi afholdte julefrokost for 14 personer og det var første gang vi prøvede at booke via Chefme. Må bare sige det var en super positiv oplevelse at have Peder som chef, maden og service var helt i top og aftenen forløb helt perfekt. Vi vil helt klart anbefale Peder til andre.
Vh Christian Thers.

Om kokken

Peder Gørlev · 9 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 4.9

    I rating

Hej, mit navn er Peder Jensen og jeg er 21 år gammel.
Jeg arbejder på Hotel Strandparken i holbæk som kok

Jeg har et kæmpe stort engagement inden for god mad, og jeg elsker at lave det. Da min mor er uddannet økonoma, har jeg siden jeg var helt lille holdt en grydeske i hånden og holdt af det. Jeg er vokset op på en gård hvor gode råvarer fra egen have og stald var en selvfølgelighe...

Se Peder's profil Skriv en besked til Peder