Om os

ChefMe, der blev grundlagt i august 2016, har base i København og er en troværdig kokke-platform, hvor folk kan udforske spændende menuer og bestille en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.

Uanset om det er til en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab, skaber ChefMe kontakt mellem sultne danskere og kokke, så de kan få en unik spiseoplevelse til enhver pris, i hele landet.

Med kundeservice i verdensklasse og et voksende udbud af menuer, er ChefMe den nemmeste måde at få restaurant oplevelsen hjem i din egen spisestue.

Kontakt

Telefon: 28 68 46 64
Man - Fre, kl. 9 - 17

Email:

ChefMe
Vester Voldgade 2, 3. TH.,
1552 København V

cvr 38070975


Holdet bag

Thomas Mamburay Co-founder

Thomas har en baggrund som iværksætter, og startede sit første firma som 17 årig. Med erfaring indenfor opstart, idé udvikling, salg og marketing, har Thomas erfaringen og drivet til at løbe en virksomhed igang. Hans store passion er mad, hvilket også har gjort, at han har gået på Hotel- og Restaurantskolen.

Alexander Bech Co-founder

Alexander har en baggrund som konceptudvikler, grafisk designer og programmør. Med 10 års erfaring, freelancer for de største reklamebureauer i Danmark og senest været med til at starte Danske Bank’s nye innovations-satsning MobileLife (Projekt-X), har Alexander redskaberne til at få et online univers ud af starthullerne.


Morten Paaske Rådgiver

Morten er en kok med sans for detaljerne og en sult for at lære nye ting. Han har gjort sig udmærket ved at vinde WM-guld, med U25 kokke landsholdet i Luxembourg og en 1. Plads til Young Chef i 2009. Han er udlært fra den danske Michelin restaurant Formel B i 2011. Morten har været rundt i hele verden på restauranter lige fra den 3* Alinea til Danmarks stolthed Noma og har senest været Souschef på Nimb i Tivoli.

Morten har været med til at forme ChefMe og kommer løbende med rådgivning og input til optimering af platformen.

Mads Schouw Petersen Rådgiver

Mads har den helt specielle kombinationen, der skaber et talent.
Med to forældre fra branchen og en gastronomiforståelse, som sjældent er set lige, startede han allerede i kokkelære som 16 årig. Han er sidenhen blevet udlært fra Restaurant Geist under Bo Bæk og allerede som kun 23 årig, kunne Mads kalde sig Køkkenchef for Bar Central.
I dag styrer Mads slagets gang som køkkenchef på Restaurant Loulou i Indre By i København.

Mads har været med til at forme ChefMe og kommer løbende med rådgivning og input til optimering af platformen.