Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
750 kr./kuvert
5.0 ● 0 omtaler
Din anmodning til
Christoffer
5.0 ● 0 omtaler
Kørsel
Total
Total
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
Det er for vildt!
5.0
●0 omtaler
Medlem siden September 2016
●3 menuer
Forord
Denne menu tager udgangspunkt i vildtkød - og det smager godt!
Menuen - 4 serveringer
Forret
Fasan i creme sauce med svampe, tilsmagt sherry, serveret i lun vol au vent og med syrlige bær på toppen
Mellemret
Bitre salater med græskar, chevre og let røget andebryst, dertil orange-hasselnød vinaigrette
Hovedret
Rosa stegt vildt med sauterede hvide asparges og ærter, dertil morkel sauce og en passende kartoffel
Dessert
Solbær pocherede pærer serveret med vanilie creme, dertil skovbundens urter og karamel brud
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Skal i bede om østers til jeres fest, så sørger jeg for det. Om det skal være helt klassisk eller en anden slags kan vi finde ud a...
75 kr./kuvertHvis i gerne vil have en xtra servering af ost ind i menuen, så fikser jeg det - og det blir med passende garniturer i form af noget s...
100 kr./kuvertKrav til køkkenet
- Ovn
- Køl & frys
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Gryder
- Pander
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed.
0 omtaler fra kunder
5.0
Denne kok har ingen omtaler endnu. Hvis du booker kokken, vil din omtale være synlig her.
Om kokken Christoffer København S - Medlem siden September 2016
- Verificeret
- 3 menuer
Svartid: Inden for en time
Svarprocent: 100%
Jeg er 38 år gammel og har været rundt i mange forskellige slags køkkener, i både ind- og udland. Mit bagland i forhold til gastronomien er det franske og med et let flair for det moderne køkken. Jeg elsker at lave mad for andre og sætter vægt på gode rene smage og lidt leg med det klassiske. Min mad tager udgangspunkt i hvad jeg synes smager godt og jeg drager inspiration fra verdenskøkkenerne - fra sydamerika og til det kolde nord skandinavien. Råvarerne skal være i sæson, hvor de er bedst!
Se Christoffers profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab