Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
895 kr./kuvert
Ny ● 0 omtaler
Din anmodning til
Nicolas
Ny ● 0 omtaler
Kørsel
Total
Total
-
Sjældent fund - reserver din dato nu!
Nicolas er normalt ikke ledig denne dag.
-
Top-ratede kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Send anmodning
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
3-Retters
Ny
●0 omtaler
Medlem siden Juni 2021
●4 menuer
Kontakt kokken
Forord
Den perfekte menu til alle anledninger.
Nedenstående menu er forslag og jeg forbeholder mig retten til, at der kan forekomme ændringer i menuen hvis det ikke er muligt at få fat i de specifikke råvarer. Altid efter aftale med jer.
Menuen - 3 serveringer
Forret
Årstidens beder med kammuslinger, sprød rug og sauce på kærnemælk
Hovedret
Dagens fisk med saltbagt selleri, svampe fra økologisk bylandbrug, karseurter og sauce blanquette
Dessert
Bær i forskellige teksturer med vanille, sprød mandel og sort sesam
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Skriv til kokken
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Leje af tallerkner op til 13 personer
600 kr.Jeg medbringer en tjener, der hjælper med alt det praktiske på dagen.
2.000 kr.Krav til køkkenet
- Ovn
- Køl & frys
- Kogeplader
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed.
Omtaler fra kunder
Ny
0 Omtaler
Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning
Denne kok har ingen omtaler endnu. Hvis du booker kokken, vil din omtale være synlig her.
Om kokken Nicolas Frederiksberg - Medlem siden Juni 2021
- Verificeret
- 4 menuer
Svartid: 5 timer
Svarprocent: 100%
For mig er det vigtigt at vi værner om de gode råvarer, og derfor går jeg aldrig på kompromis. Med udgangspunkt i den danske og nordiske sæson er mit mål altid at bruge de bedste råvarer, jeg kan få fat i, og så vidt muligt økologiske. Lige fra porren til pighvarren bestræber jeg mig altid på, at råvarerene har den højest mulige kvalitet. Bag Tablespoon Cph (tablespooncph.dk) er jeg Nicolas Stampe, som gennem 13 år i restaurationsbrancen har været selvstændig det sidste år med stor succes. Jeg er uddannet fra Søllerød Kro og har erfaring fra flere af de bedste steder i København heriblandt AOC, hos Fischer, Winterspring Desserts og senest som køkkenchef hos Kafeteria på Statens Museum for Kunst
Kontakt kokken
Se Nicolass profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Sjældent fund - reserver din dato nu!
Nicolas er normalt ikke ledig denne dag.
-
Top-ratede kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Kontakt Nicolas S.
Kokken svarer typisk indenfor 5 timer.
eller
Har du generelle spørgsmål? Kontakt kundeservice
Du har kontaktet Nicolas S.
Kokken svarer typisk indenfor 5 timer.
Vi adviserer dig, når der er kommet svar fra kokken. Du kan også gå tilbage til din søgning og skrive til andre kokke ved at klikke nedenfor.
eller
Har du generelle spørgsmål? Kontakt kundeservice