Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

3 retter
Fra 18-100 pers.
tidligst fra kl. 10
4.8
i rating

299 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Laks – Kalv – Chokolade
...
Er ting de fleste elsker og derfor har jeg valgt at kreere en konfirmations menu der indeholder netop disse tre ingredienser.

Skulle i have jeres egne ønsker, så kan vi også sagtens til gode se dette, så den store dag bliver helt rigtig.


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Lise
Maj 2018

Det var en rigtig god oplevelse at have May til at lave mad i forbindelse med vores fest. God dialog inden festen og alt kørte planmæssigt på dagen. Dejligt veltilberedt mad. Vi kan klart anbefale May og vil gerne bruge hende en anden gang.

Jens Bo
Maj 2018

Maden er fantastisk. Alt smagte himmelsk. Det har været en gourmet oplevelse. Som person er May meget imødekommende og venlig. En rigtig god oplevelse. Mvh. Jens.

Jens Bo
Maj 2018

Maden er fantastisk. Alt smagte himmelsk. Det har været en gourmet oplevelse. Som person er May meget imødekommende og venlig. En rigtig god oplevelse. Mvh. Jens.

Jette
April 2018

Jeg var rigtig glad for at have May ude og lave mad til min datters konfirmation. Alle var rigtig begejstrede for retterne, og hun var super sød og imødekommende. Der var pænt og ordentligt i køkkenet bagefter. Jeg kan varmt anbefale May :).

Nikolaj
April 2018

Havde en virkelig god oplevelse med May. Vi havde på forhånd talt om menuen og fik på den baggrund justeret lidt på retterne så de passede perfekt til lejligheden. May var yderst smilende og behagelig at have i sit (åbne) køkken. Man så men hørte hende slet ikke undervejs. Men nok så vigtigt spillede alle retterne til ug med kryds og slange. Og der blev endda leveret ekstra/rester af både hovedret og dessert. En sand fornøjelse dagen derpå. Det er med andre ord ikke sidste gang jeg har brugt May og hendes erfaring.

Tummas
April 2018

Ud over at berige os med en madoplevelse af de bedre - bidrog hun positivt - i en hver forstand - til arrangementet. Fleksibel, præcis, tålmodig og empatisk. Vi takker af hjerte!.

Om kokken

May · 6 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 4.9

    I rating

Professionel kok til fingerspidserne…
Eller skulle jeg sige til spidsen af min kokkekniv?

Mine snart 25 år i restauration branchen har lært mig hvordan man får teksturer, farver og smage til at smelte sammen til en højere enhed.

De helt rigtige råvarer er alfa omega for mig og man kan altid regne med at kvaliteten er i top, hvad enten det drejer sig om syltede specialiteter fra mit s...

Se May's profil Skriv en besked til May