Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
840 kr./kuvert
5.0 ● 0 omtaler
Din anmodning til
Casper
5.0 ● 0 omtaler
Kørsel
Total
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
Eksklusiv Julefrokost
5.0
●0 omtaler
Medlem siden Februar 2017
●5 menuer
Forord
Det her er mit svar på den ultimative julefrokost. Det er med de ting jeg selv bedst kan lide, lavet af de bedste råvarer og serveret family style. Alt er lavet fra bunden af de bedste råvarer som markedet tilbyder lige nu.
Skal du forkæle dine gæster ekstra meget er det her den menu du leder efter.
Menuen - 9 serveringer
Forret
Christiansøpigens sild med cremefraiche, rødløg og æggeblomme.
Forret
Stegt Sild i lagde med stegte løg og kapers.
Eller:
Karry sild med æbler og løg.
Forret
Håndpillede søkogte rejer med dildmayonnaise og smilende æg.
Forret
Rimmet laks med dild-koriander-peber og senneps rævesauce med cognac.
Hovedret
Smør stegt Rødspættefilet med grov remoulade og citron.
Hovedret
Lun og sprød Flæskesteg med rødkål og agurkesalat.
Hovedret
Confiteret Andelår med syltede svesker og æbler.
Dessert
Indbagt brie med solbær kompot.
Dessert
Klassisk Ris Ala' Mande med moderne Kirsebær Sauce.
Krav til køkkenet
Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed.
0 omtaler fra kunder
5.0
Denne kok har ingen omtaler endnu. Hvis du booker kokken, vil din omtale være synlig her.
Om kokken Casper Rødovre - Medlem siden Februar 2017
- Verificeret
- 5 menuer
Svartid: 46 timer
Svarprocent: 100%
Jeg er tidligere michelinkok med mange års erfaring i det kulinariske univers og med en stor forkærlighed for fisk og det lette, forførende køkken. I 2003 vandt jeg Danmarks og de nordiske mesterskaber for kokkeelever og blev uddannet fra Alberto K i 2004. Sidenhen har jeg arbejdet rundt omkring i verden på flere Michelin- og gourmetrestauranter. Når jeg er ude til selskaber, bruger jeg altid som minimum økologiske råvarer og gerne fra små producenter/gårde, da jeg synes, det er min pligt som kok at værne om miljøet og støtte de dygtige producenter. Jeg kan kan lave alt fra let frokost til større selskaber og gourmetoplevelser. Jeg er åben for forslag til menuen, så skriv endelig.
Se Caspers profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab