Skriv til kokken

960 kr. /kuvert

0

Du betaler ikke endnu.

Efterårs menu.

  • 960 kr. /kuvert
  • 5 serveringer
  • 8 - 100 kuverter
(0 omtaler)

Forord

Denne menu tager udagangspunkt i de råvare der er bedst lige nu. Og de smage jeg selv bedst kan lide.
Prisen variere alt efter antal retter og evt ønsker og tilvalg.

Menuen - 5 serveringer

Forret

Okse tatar med østers crem, sprød kartoffel og løvstikke.

Forret

Makrel syltet og "brændt" med porre og kraftig muslinge sauce.

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad med kantareller, brøndkarse og karljohan sauce.

Dessert

Brombær og vanille "sandwich"med sprød og blød marengs.

Snack

Sprøde majs med estragon og rogn.


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

0 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

Denne kok har ingen omtaler endnu. Hvis du booker kokken, vil din omtale være synlig her.


Om kokken Casper Rødovre - Medlem siden Februar 2017

  • Verificeret
  • 4 menuer

Svartid: 16 timer
Svarprocent: 100%

Dygtig og passioneret kok, med en del års erfaring i det kulinariske univers. Jeg har arbejdet i mange forskellige køkkener både i Danmark og udlandet. Jeg har dog en stor forkærlighed for fisk og det lette men forførende køkken. Jeg bruger som minimum økologiske råvare og gerne fra små producenter/gårde, da jeg synes det er min pligt som kok at værne om miljøet og støtte de dygtige producenter. Jeg kan kan lave alt fra let frokost til større selskaber og gourmet oplevelser.

Se Caspers profil