Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
390 kr./kuvert
5.0 ● 0 omtaler
Din anmodning til
Nikolai
5.0 ● 0 omtaler
Kørsel
Total
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
Grand Verre
5.0
●0 omtaler
Medlem siden Marts 2017
●2 menuer
Forord
ANORAs cateringmenu anrettes primært i store gourmetglas, klar til at dele. Vi kommer altid med det antal kokke, der passer til selskabets størrelse - de anretter og præsenterer maden. Kokkenes timer er inkluderet i kuvertprisen. I kan vælge om retterne skal serveres som sharefood til gæsterne ved bordene eller om I ønsker at opstille en buffet. Vi har nøje sammensat en menu for jer be
stående af både kolde og varme anretninger, der passer til årstiden.
Menuen - 3 serveringer
Forret
Koldhævet surdejsbrød med pisket smør
Tørsaltet skinke og trøffelpølse med syltede sager og rød pesto
Laksetatar med cremet mild rygeost, radise crudité og sprødt rugbrød
Hovedret
Perlebygsalat med granatæble, skalotteløg, og ristede solsikkekerner
Kærnemælk-/cremefraiche dressing med purløg og citron
Langtidsstegt okse med kalvesky sauce
Let knuste kartofler med græskarpuré og løvstikke
En kombination af ovnristet selleri, pastinak og persillerod med rosmarin
Dessert
Mørk chokolademousse med brudstykker af kage, cremefraiche og saltristede mandler
Krav til køkkenet
Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed.
0 omtaler fra kunder
5.0
Denne kok har ingen omtaler endnu. Hvis du booker kokken, vil din omtale være synlig her.
Om kokken Nikolai - Medlem siden Marts 2017
- Verificeret
- 2 menuer
Svartid: Inden for en time
Svarprocent: 50%
Jeg serverer fokuseret og velanrettet nordisk mad med inspiration fra det franske køkken. Råvarerne er håndplukkede, altid i sæson og overvejende økologiske. Smag, æstetik og fællesskab er i fokus. Udgangspunktet er at følge sæsonerne og de råvarer, der gør sig bedst, når det er forår, sommer, efterår og vinter i Danmark. Fællesskab og madoplevelser af høj kvalitet er vores fokus - menuerne er anrettet primært som sharedfood og deles to og to mellem gæsterne ved bordet i vores gourmetglas, Petit og Grand Verre. Vi glæder os til at give jer og jeres gæster en gennemført madoplevelse.
Se Nikolais profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab