Skriv til kokken

600 kr. /kuvert

0

Du betaler ikke endnu.

Pleaser menu

  • 600 kr. /kuvert
  • 4 serveringer
  • 2 - 30 kuverter
(0 omtaler)

Forord

Menuen der vækker minder. Her har jeg taget udgangspunkt i noget vi alle kender, dekonstrueret og moderniseret retterne.

Menuens råvarer er nøje udvalgt i form af økologi og bæredygtighed. Dette er naturlighvis for at sikre et højt niveau.

Menuen - 4 serveringer

Forret

Laks - Rimet, mandarin, endive og urter.

Forret

Dekonstrueret tartelet - M. Svampe og urter.

Hovedret

Dekonstrueret flæskesteg med brun sauce - M. Kastanje og solbær.

Dessert

Dekonstrueret rød grød med fløde - M. Hvidchokolade og bær gele.


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

0 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

Denne kok har ingen omtaler endnu. Hvis du booker kokken, vil din omtale være synlig her.


Om kokken Andreas - Medlem siden Februar 2017

  • Verificeret
  • 4 menuer

Svartid: -
Svarprocent: 100%

Jeg hedder Andreas og er 25 år. Min passion er og vil altid være den gastronomiske verden. Jeg har tolv års erfaring i branchen, færdigudlært kok på mit fjerde år og er stadig i rivende udvikling. Mit ambitions niveau er højt og jeg finder stor glæde ved at tilfredsstille mine gæster. Særlige kendetegn ved mine gastronomiske præferencer. - Jeg er fra jord til bord kok, derfor vil alt være lavet fra bunden. - Økologi, bæredygtighed og lokale råvarer er kvalitets mærker jeg ønsker at forkæle mine gæster med. - Moderne gastronomi. - Som person er jeg kreativ og det afspejler sig i mine retter.

Se Andreass profil