Skriv til kokken

600 kr. /kuvert

7

Du betaler ikke endnu.

As you wish

  • 600 kr. /kuvert
  • 3 serveringer
  • 10 - 100 kuverter
(7 omtaler)

Forord

Skal du giftes, fylder du rundt eller planlægger du firmaets fest? Uanset anledningen byder vi på et stort udvalg af forretter hovedretter og desserter, så du kan skræddersy maden til din fest. Her er der eksempler på hvad vi tilbyder, men næsten alt kan lade sig gøre!

FORRETTER

Røget laks
1. Hellehængt, tørsaltet & koldrøget laks på bund af sæsonens økologisk grønt fra Juliangaard med urtedressing og crouton.
2. Hellehængt, tørsaltet & koldrøget laks i rispapirsrulle med sprødt grønt, chili og koriander. Hertil sweet ’n' sour.
3. Varmrøget laks med sæsonens grønt, citronolie og crouton.

Skaldyrshotdog
Rejer, krebsehaler og canadisk hummer i briochebrød toppet med ørredrogn og friske urter.

Gazpacho / Bloody Mary-suppe
Kold, krydret tomatsuppe med eller uden vodka, sprøde urter og crouton.

Blækspruttesalat
Ottearmet blæksprutte med agurk, koriander, chili og mynte.

Kold halv hummer
Med grillet citrus, aioli og hummermayo, ørredrogn og sprødt grønt.

‘vitello tonnado’
Tynde skiver af helstegt oksefilet med tun-og kaperssauce, sæsonens grønt og fritterede kapers.

Den varme
Ovnbagt fisk (eks. torsk, kulmule, lyssej, sandart) med ærtepuré, citronolie og sæsonens grønt.

Gratineret gedeost med jordbær/ balsamico-reduktion på bund af sæsonens grøn

Kan serveres som forretter og mellemretter


HOVEDRETTER

Fisken
Ovnbagt fisk ( eks. torsk, kulmule, lyssej, sandart) med ærepuré, citronolie og sæsonens grønt

Oksen
Helstegt oksefilet med tilbehør efter aftale eksempelvis ristede små kartofler, sæsonens grønt og sauce og dressing efter aftale

Grisen
Helstegt nakkefilet marieneret i æblecider og hemmeligheder med tilbehør efter aftale eksristede små kartofler, sæsonens grønt og sauce og dressing efter aftale

Fuglen
Skindstegt kyllingebryst med tilbehør efter aftale eksristed kartoffelfondant kartoffel mousselin , sæsonens grønt og sauce og dressing efter aftale

Lammet
Grillet lammekulotte marinerede i rosmarin og mørk øl

Den grønne
Grøntsagsgratin med kartofler sæsonens grønt

Grøntsags-millefeuille med kartofler sæsonens grønt

Derudover tilbyder vi altid et udvalg af salater og varm grøntsagstilbehør afhængig af sæsonen tilbehør samt lister, bønner kikærter, bulgur, couscous etc

DESSERT

brownie med toffee og brownie-is
mazarin med råmarineret jordbær og vaniljeis
Jordbær med lemonsorbet og spumante
Tiramisu

Menuen - 3 serveringer

Forret

As you wish . Menu aftales

Hovedret

As you wish . Menu aftales

Dessert

As you wish . Menu aftales


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

7 omtaler fra kunder

4.7


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • MichaelSolrød Strand

    Virkelig god mad, vi bruger gern...

    Virkelig god mad, vi bruger gerne Tim igen.
    Men, Tim havde glemt at en af vores gæster har skalddyrsallergi. Det kunne have endt HELT g... Læs mere
    TrineCopenhagen

    Helt fantastisk aften! Alt gik o...

    Helt fantastisk aften! Alt gik over forvening og gæsterne var meget imponerede. Vil helt sikkert benytte mig af ChefMe igen :)
  • ThomasKastrup

    Av, for en god oplevelse.

    Maden var eminent og Jonas var enormt rar, og sjov! Vi har haft en dejlig aften. Optur. Hurra.
    AnnetteTaastrup

    Total lækker mad

    Tim blev forhindret og sendte istedet Johnny, vi blev meget overrasket, længe siden vi har fået så dejlig mad alt var i skønneste orden s... Læs mere
Læs alle 7 omtaler

Om kokken Tim Og Kompagni København V - Medlem siden Oktober 2016

  • Verificeret
  • 2 menuer

Svartid: 13 timer
Svarprocent: 92%

Mit navn er Tim Jeg laver alt fra klassisk fransk mad til asian fusion, og har 15 års erfaring fra større restauranter i KBH og udland. Jeg og mine gode kokke venner glæder os til sørge for jer. Vi har også en masse søde tjener venner som gerne serverer

Se Tim Og Kompagnis profil