Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
600 kr./kuvert
4.9 ● 50 omtaler
Din anmodning til
Jens
4.9 ● 50 omtaler
Kørsel
Total
Total
-
Sjældent fund - reserver din dato nu!
Jens er normalt ikke ledig denne dag.
-
Top-ratede kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Send anmodning
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
Det store julebord - min version af julebordet 2024
4.9
●50 omtaler
Medlem siden Oktober 2021
●9 menuer
Kontakt kokken
Forord
For mig er julen lige dele tradition og fornyelse. Det afspejler denne menu, der tager udgangspunkt i de smage man forbinder med jul, men i nye klæder. Menuen afspejler sæsonens lokale råvarer - ikke mindst det, vi har dyrket i vores egen køkkenhave her på La Finca. 3 retters forkælelse til dig der sætter pris på velsmag og gode råvarer med respekt for jord-til-bord princippet og godt h�
�ndværk. Serveres over flere serveringer.
Menuen - 1 serveringer
Buffet
Nybagt rugbrød og surdejsbrød med smør
2 x sild: Hjemmelavet karrysild med vores egen karry, karse og syltet salatløg fra køkkenhaven
Gammeldags modnet sild med pisket creme fraiche, syltede solbær, urtesalat og sprødt løg
Gravad laks fra Færøerne med brun farin, fennikel og whisky. Serveret med knoldselleri, tyttebær og grønkål
Håndpillede rejer med smilende æg, ørredrogn, estragon og sprødt brød
Hjemmelavet paté på kalv fra Næsset med puré og krondildssyltet græskar fra La Finca samt ristede nødder
Confiteret andelår med 7 spice. Serveres med vores egen rødkål med æblemost og anis
Quiche med vesterhavsost, spinat og syltet rødløg. Hertil salat med grønkål fra køkkenhaven, fermenterede gulerødder og honning vinaigrette.
Crema catalana med kirsebær fra haven og lakrids
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Skriv til kokken
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
I samarbejde med min dygtige vinmand, uddannet somelier, sammensætter vi i fællesskab en lækker vinmenu tilpasset jeres menu på aft...
500 kr./kuvertUmodne mirabeller fra haven Franske østers med æble og agurk vinaigrette Croquettas med frilandskylling (alternativt vegetarisk) me...
215 kr./kuvertUmodne mirabeller fra haven Tamari-ristede mandler Crustader med koldrøget laks fra Færøerne med karse, frisk æble og dildolie...
150 kr./kuvertKrav til køkkenet
- Ovn
- Køl & frys
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed.
Omtaler fra kunder
4.9
49 Omtaler
Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning
EA
Ellen A.
Danmark
25. oktober 2024
Serviceminded
Vi havde fornøjelsen af at have Jens som kok i går, og det var en fantastisk oplevelse. Maden var utrolig lækker, med perfekt afstemte smage og smukt præsenteret. Jens var både professionel og imødekommende, og han havde...Læs mere
Vi havde fornøjelsen af at have Jens som kok i går, og det var en fantastisk oplevelse. Maden var utrolig lækker, med perfekt afstemte smage og smukt præsenteret. Jens var både professionel ...Læs mere
SS
Sille S.
Albertslund
30. maj 2024
Gode råvarer og i gode hænder
Vi havde booket Jens til min mors 80 års fødselsdag med 40 gæster. Alt kørte smooth. For mange af gæsterne var det en lidt anderledes madoplevelse - på den gode måde - med masser af grønt, mange lækre smage og smukke anr...Læs mere
Vi havde booket Jens til min mors 80 års fødselsdag med 40 gæster. Alt kørte smooth. For mange af gæsterne var det en lidt anderledes madoplevelse - på den gode måde - med masser af grønt, m...Læs mere
NJ
Nanna J.
Frederiksberg
26. maj 2024
Alt spillede
Vi havde 15 til middag og alt spillede med Jens` s mad. Vi vil gerne anbefale Jens og er klar på at bestille igen.
Vi havde 15 til middag og alt spillede med Jens` s mad. Vi vil gerne anbefale Jens og er klar på at bestille igen.
CB
Christian B.
København N, Danmark
06. maj 2024
Pescetarisk menu til bryllup for 96 personer
Helt fantastisk mad. Vi sammensatte menuen måneder i forvejen sammen med Jens ud fra et lækkert forslag han lavede. Portionsanrettet forret med hvide asparges var helt suveræn! Hovedretten var efter vores ønske på fade...Læs mere
Helt fantastisk mad. Vi sammensatte menuen måneder i forvejen sammen med Jens ud fra et lækkert forslag han lavede. Portionsanrettet forret med hvide asparges var helt suveræn! Hovedretten...Læs mere
Om kokken Jens Holbæk - Medlem siden Oktober 2021
- Verificeret
- 9 menuer
Svartid: 5 timer
Svarprocent: 99%
Mit navn er Jens Söndergaard, halvt svensk, halvt dansk og helhjertet gastronom med snart 30 års erfaring som kok, hvor jeg har arbejdet som køkkenchef på alt fra Michelin-restauranter til Meyers kantiner. Dog har det aldrig været stjerner, der har drevet mig, men kærligheden til velsmag skåret ind til benen og enkeltheden i de gode råvarer. At kunne give netop dét videre, serveret på en tallerken til glade gæster er en oplevelse hver gang. Privat har jeg med min kone og vores to børn for nyligt købt et lille landsted med 1 hektar jord, udsigt til Lammefjorden, nyetableret økologisk køkkenhave og drømmen om på sigt at køre bl.a. pop-up restaurant, madskole og catering. Bæredygtighed, dyrevelfærd og filosofien om jord til bord er en del af min madlavning, ligesom jeg vil elske at lade vores egne råvarer men også andre lokale produkter af høj kvalitet indgå i maden til dig og dine gæster. Tag et kig på mine menuer som mest er til inspiration. Erfaringen fra mange private dining arrangementer og større og mindre selskaber fortæller mig, at den perfekte menu skaber vi i dialog.
Kontakt kokken
Se Jenss profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Sjældent fund - reserver din dato nu!
Jens er normalt ikke ledig denne dag.
-
Top-ratede kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Kontakt Jens S.
Kokken svarer typisk indenfor 5 timer.
eller
Har du generelle spørgsmål? Kontakt kundeservice
Du har kontaktet Jens S.
Kokken svarer typisk indenfor 5 timer.
Vi adviserer dig, når der er kommet svar fra kokken. Du kan også gå tilbage til din søgning og skrive til andre kokke ved at klikke nedenfor.
eller
Har du generelle spørgsmål? Kontakt kundeservice