ChefMe
Jens S.
Jens S.
Jens S.
Jens S.
Jens S.
Jens S.

Jens S.

30+ års erfaring | Michelin & bib gourmand
4,96 (55)
7 menuer
Medlem siden 2021
Bor i Holbæk
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Jens S. til venner og familie.
Erfaring fra Michelin-restauranter
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Jens S..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.

Om kokken

Mit navn er Jens Søndergaard, halvt svensk, halvt dansk og helhjertet gastronom med snart 30 års erfaring som kok, hvor jeg har arbejdet som køkkenchef på alt fra Michelin-restauranter til Meyers kantiner. Dog har det aldrig været stjerner, der har drevet mig, men kærligheden til velsmag skåret ind til benen og enkeltheden i de gode råvarer. At kunne give netop dét videre, serveret på en tallerken til glade gæster er en oplevelse hver gang.
Jordnær gastronomi med elegance er devisen, jeg arbejder efter!

Privat har jeg med min kone og vores to børn et lille landsted på naturskønne Tuse Næs med 1 hektar jord, udsigt til Lammefjorden, sprøjtefri køkkenhave og øko-høns. Sammen driver vi La Finca Catering, Private dining & Madværksted.

Bæredygtighed, dyrevelfærd og filosofien om jord til bord er en del af min madlavning, ligesom jeg elsker at lade vores egne råvarer men også andre lokale produkter af høj kvalitet indgå i maden til dig og dine gæster.

Tag et kig på mine menuer som mest er til inspiration. Erfaringen fra mange private dining arrangementer og større og mindre selskaber fortæller mig, at den perfekte menu skaber vi i dialog.

Det siger kunderne om Jens S.

Venlig
Velforberedt
Serviceminded
Effektiv
Ryddelig
Pålidelig
Detaljeorienteret
Punktlig
Kreativ
Entusiastisk
Struktureret
Passioneret
Engageret storyteller
Svarrate: 100 %
Svartid: 41 minutter

CV

Sheraton Hotel , Kokkeelev
Langley Hotel Grand Nord , Souschef
Restaurant Tyven Kokken Hans Kone OG Hendes Elsker , Køkkenchef
Aquavit , Kok
Meyers Kantiner , Køkkenchef
Restaurant Søren K , Køkkenchef
Restaurant Kommandanten , Souschef
Fiskebaren , Souschef
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.

Omtaler fra kunder

4,96 55 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
4,9
Forventning
5,0
UK
Ulla K.
København
6. maj 2025
Vi holdt bryllup, hvor gæsterne hovedsageligt kom fra Nordjylland, og alle har rost maden. Vi fik delemad til hovedret.
MP
Mads P.
Brønshøj
3. maj 2025
Super nemt og vildt godt forløb med Jens!
Vi forespurgte med en enkelt retning. Jens gav et udkast til menu og med små koordineringer frem og tilbage, så endte vi på en menu, der lød helt fantastisk!
Jens var hurtig til at svare på evt. spørgsmål og ankom til tiden.
Jens er super rolig og hyggelig, men mest af alt en sublim kok!
Det var virkeligt lækkert og servering forløb helt til perfektion!
At der så også blev taget af bordet og ryddet op i køkkenet under vejs gjorde oplevelsen helt fantastisk!
Vi håber at kunne finde en lejlighed til at benytte Jens igen!
BJ
Bue J.
Roskilde
29. april 2025
Jens leverede en meget velkomponeret og velsmagende 5-retters menu med årstidens råvarer til min runde fødselsdag, sammensat efter god dialog med hurtigt respons. Kæmpe anbefaling herfra
CB
Christian B.
København N
12. marts 2025
Helt fantastisk mad. Vi sammensatte menuen måneder i forvejen sammen med Jens ud fra et lækkert forslag han lavede.
Portionsanrettet forret med hvide asparges var helt suveræn!
Hovedretten var efter vores ønske på fade der blev delt på bordene. Der var så mange forskellige små retter, som hver var en lækker oplevelse.
Vi besluttede selv at lave desserten uden Jens' hjælp.
Jens var nem at kommunikere med og var selvkørende i køkkenet. Vi hyrede 4 unge tjenere til at hjælpe ham med servering, afrydning og opvask.
Jens ankom 5 timer før servering, fordi vi skulle nå at lukke ham ind før vi tog afsted til vielsen.
Se kokkens menuer