Skriv til kokken

996 kr. /kuvert

1

Du betaler ikke endnu.

Bål, udeliv og gastronomiske oplevelser

  • 996 kr. /kuvert
  • 5 serveringer
  • 15 - 60 kuverter
(1 omtaler)

Forord

Fælles gennemgang af bålteknikker. Der demonstreres hvorledes man ved teori og erfaring, kan styre ilden. Der bages pandekager og ristes kaffe.

Derefter en gennemgang og demonstration af teknikkerne der skal bruges til aftenens mad. Opdeling i grupper, der ud fra opskrifter laver de forskellige retter. Der laves forret, hovedret, og dessert, samt en suppe til natmad.

Med i prisen er Lavvu eller shelter til overnatning og råvare til morgenmad.

Menuen - 5 serveringer

Snack

Pandekager med vild mynte og kompot af årstidens frugt. Hertil friskristet kaffe.

Forret

Røget andebryst, med salad verde, ristet brød og valnødder

Hovedret

Brisket af okse, marineret med gråbynke.
Portugisiske kartofler, med oliven og vild merian
Spidskålscruditee med æbler og strandurter

Dessert

Nordisk Kheer - med ristet nødder og tørret frugt.

Hovedret

Bacon, bønner og æg


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

1 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • AndersSlagelse

    Det var første gang vi skulle prøve denne slags...

    Det var første gang vi skulle prøve denne slags "event/mad", men hold da op hvor var det bare fedt! Alt spillede og alt fungerede 100 %. ... Læs mere

Om kokken Naturkokken Nykøbing sj - Medlem siden November 2016

  • Verificeret
  • 3 menuer

Svartid: 11 timer
Svarprocent: 100%

Kogekunst i det fri, med fokus på velsmag. Gastronomiske oplevelser for personer, grupper og firmaer, der ønsker en fælles oplevelse i naturen. Frit legende i feltet mellem det nye nordiske køkken og det traditionelle franske buffet køkken, arbejdes der med vilde urter og gode råvare. Bålet er omdrejningspunktet for den kreative proces, der munder ud i gastronomiske oplevelser.

Se Naturkokkens profil