Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

5 retter
Fra 15-60 pers.
tidligst fra kl. 10
5.0
i rating

996 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Fælles gennemgang af bålteknikker. Der demonstreres hvorledes man ved teori og erfaring, kan styre ilden. Der bages pandekager og ristes kaffe.

Derefter en gennemgang og demonstration af teknikkerne der skal bruges til aftenens mad. Opdeling i grupper, der ud fra opskrifter laver de forskellige retter. Der laves forret, hovedret, og dessert, samt en suppe til natmad.

Med i prisen er Lavvu eller shelter til overnatning og råvare til morgenmad.


Krav til køkken

Denne menu har ingen nævneværdige krav til dit køkken.

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Anders
September 2017

Det var første gang vi skulle prøve denne slags "event/mad", men hold da op hvor var det bare fedt! Alt spillede og alt fungerede 100 %. Dejligt at Sander medbragte ALT og jeg mener ALT! Maden var skøn og anderledes ift. til hvad du normalt selv vil lave.

Om kokken

Naturkokken Nykøbing sj · 1 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 5.0

    I rating

Kogekunst i det fri, med fokus på velsmag. Gastronomiske oplevelser for personer, grupper og firmaer, der ønsker en fælles oplevelse i naturen.

Frit legende i feltet mellem det nye nordiske køkken og det traditionelle franske buffet køkken, arbejdes der med vilde urter og gode råvare. Bålet er omdrejningspunktet for den kreative proces, der munder ud i gastronomiske oplevelser.

Se Naturkokken's profil Skriv en besked til Naturkokken