Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
899 kr./kuvert
Ny ● 0 omtaler
Din anmodning til
Louis
Ny ● 0 omtaler
Kørsel
Total
Total
-
Sjældent fund - reserver din dato nu!
Louis er normalt ikke ledig denne dag.
-
Top-ratede kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
Weekend luksus
Ny
●0 omtaler
Medlem siden Februar 2022
●3 menuer
Kontakt kokken
Forord
Menuen er baseret på frisk, bæredygtig fanget fisk. Lavet som en fusion af det bedste fra flere køkkener.
Menuen - 4 serveringer
Snack
Mandler og oliven
Salte vafler gratineret med vesterhavsost og Jamon de Iberico
Kroket på confiteret gris med urtemayo
Forret
Ceviche på helleflynder med tomatsaft, lime, sprøde majs, melon og chili
Hovedret
Stegt torsk med saltbagt selleri, pure på jordskokker, ramsløg, skummende muslingesauce med XO.
Dessert
Sprød mørdejstærte med frangipane og ristede nødder, Tahitivanilje og saltkaramelis
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Skriv til kokken
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køl & frys
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Gryder
- Pander
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed.
Omtaler fra kunder
Ny
0 Omtaler
Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning
Denne kok har ingen omtaler endnu. Hvis du booker kokken, vil din omtale være synlig her.
Om kokken Louis København Nv - Medlem siden Februar 2022
- Verificeret
- 3 menuer
Svartid: 4 timer
Svarprocent: 93%
Jeg er en ung, glad og ernergisk kok på 28 år som har været ambitiøs fra starten, jeg er startet på michelin restaurant og har også været på bistro, klassisk fransk og dansk restaurant. Jeg kender til det nordiske køkken, og er velbevandret i de klassiske franske køkkenteknikker. Jeg går op i gode råvarer, og mener at råvarerne taler for sig selv. Jeg går ikke på kompromis med kvalitet, og sætter en ære i at have respekt for det jeg arbejder med. Jeg elsker selv at sanke urter og ting fra den danske natur, og tit vil mine menuer bære præg af ting fra den danske natur, blandet med de bedste grøntsager, kød og fisk. Vigtigst af alt er gæsten, og din/jeres oplevelse, maden skal passe til anledningen, i skal føle jer i gode hænder og få en oplevelse udover det sædvanlige hvér gang. Jeg skal åbne egen restaurant til sommer, så dette er blot for at give gode oplevelser og bruge tiden fornuftigt indtil da. Glæder mig til at høre fra jer og være med til at bidrage til jeres fantastiske aften.
Kontakt kokken
Se Louiss profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Sjældent fund - reserver din dato nu!
Louis er normalt ikke ledig denne dag.
-
Top-ratede kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Kontakt Louis L.
Kokken svarer typisk indenfor 4 timer.
eller
Har du generelle spørgsmål? Kontakt kundeservice
Du har kontaktet Louis L.
Kokken svarer typisk indenfor 4 timer.
Vi adviserer dig, når der er kommet svar fra kokken. Du kan også gå tilbage til din søgning og skrive til andre kokke ved at klikke nedenfor.
eller
Har du generelle spørgsmål? Kontakt kundeservice