Header
Header

Seneste søgninger

  • current-location

    Anvend nuværende placering

Ikke flere resultater for din søgning,
men vi har stadig mange kokke tilgængelige!

Send os dine ønsker, og lad os komme med forslag til dig.
Du kan også nulstille dine filtre for at se flere resultater.

member

Ikke flere resultater for din søgning,
men vi har stadig mange kokke tilgængelige!

Send os dine ønsker, og lad os komme med forslag til dig.

member

Lej en kok FAQ

Hvad hvis jeg ikke har planlagt min nytårsfest endnu?

Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato, og at der fortsat er flere catering menuer tilgængelige.

Efter bekræftelse vil du stadig kunne: Ændre i menuen og antal serveringer, ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer og skrive til kokken for at tale om menuen og praktiske informationer.

Hvornår skal jeg senest booke en catering menu?

Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din catering menu ved at sende en anmodning til kokken, da kokkene har travlt i perioder med højtider og fejringer.

Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected].

Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?

Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.

Kan jeg ændre på en nytårs catering menu?

Vores kokke har hver især tilrettelagt deres egne menuer til nytårs catering. De fleste kokke tilbyder, at man kan komme med ønsker til ændringer, så du kan få skræddersyet præcis til dine smagsløg. Derfor opfordrer vi dig til at spørge kokken, når du har sendt en anmodning. Kokken har også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.

Vedlægger kokken alt, hvad der skal bruges?

Kokken har forberedt menuen, pakket i lækker emballage og lavet en guide med simple steps. Der medfølger alt, hvad du skal bruge til maden i pakken. Dog vil du, i de fleste tilfælde, skulle anvende almindeligt køkkenudstyr - såsom ovn, pander, grydeskeer etc. Spørg kokken, hvis du er i tvivl.

Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker catering?

Du skal selv stå for lave den sidste finish på maden og anrette efter kokkens anvisninger. Der medfølger altid en guide med simple steps og forklaringer til, hvad du skal gøre. Derudover tilbyder flere af vores kokke og vin- eller drinksmenu, som du kan spørge ind til, når du sender en anmodning.

Kan jeg få catering menuen leveret?

Det er op til den enkelte kok, om der er mulighed for levering af menuen. Kokken skriver det normalt i beskrivelsen af menuen. Hvis du er i tvivl, opfordre vi dig til at skrive direkte til kokken ved at sende en anmodning, der på ingen måde er bindende.