Overvældende antal bookinger

Vi har i den seneste tid, været overvældet af den store interesse for ChefMe og kan mærke at langt flere er begyndt at benytte sig af muligheden for at få en privat kok hjem.
Vi er ikke helt sikre på den store stigning i bookinger, vi har set de seneste uger, men tilskriver at det måske har noget at gøre med, at folk i højere grad holder sig hjemme, i disse Covid-19 tider.
Dette forpligter selvfølgelig og vi følger derfor sundhedsmyndighedernes retningslinjer og har netop indgået et samarbejde med Introdus om et nyt on-boarding modul, som vores kokke skal igennem, for at vi sammen kan sikre at alle forholdsregler bliver taget, så vores gæster og kokke kan føle sig så trykke og informeret som muligt.
Vi beder derfor også alle vores kunder om ikke at blive støt over at vi ikke giver hånden længere, når vi kommer på besøg hos jer. Dette er for din og vores alle sammens hjælp til forebyggelse af Covid-19.
Har du spørgsmål, eller lign. har vi oprettet denne info side https://chefme.dk/blog/guide-til-covid-19, hvor du kan finde info omkring vores forholdsregler og hvad sundhedsmyndighederne. Du er også velkommen til at skrive til os på kontakt@chefme.dk.

Privatlivspolitik