Koncentrér dig om hyggen.

Koncentrér
dig om hyggen.

Har du prøvet at leje en kok? Det er en fantastisk oplevelse, hvor kokken indkøber de bedste ingredienser, laver maden i dit eget køkken, præsenterer og serverer hver ret, og som prikken over i’et rydder de også op i køkkenet.

Hos ChefMe mener vi at det hyggeligste spisested er inden for hjemmets fire vægge, eller hvor du selv sætter rammerne - så lad kokkene tage sig af den kulinariske del og bringe restaurant oplevelsen hjem hos dig. Det er en Private Dining oplevelse i særklasse.

Kokken kommer hjem til dig med friske råvarer og tilbereder samt serverer maden - så alt du skal koncentrere dig om er nærværet med dine gæster.

I jagten på det perfekte værtskab, hvor alt skal være fejlfrit, glemmer vi i stressen ofte det der er allervigtigst, nemlig gæsterne. Så lej en kok til dit bryllup, konfirmation, fødselsdag, julefrokosten eller hvis du bare ønsker en hyggelig middag derhjemme i venders lag, så du kan koncentrere dig om hyggen og være til stede med dine gæster.

Vi er stolte over at mere end 30.000 glade gæster allerede har oplevet glæden ved at leje en privat kok igennem ChefMe. Vi ved det er en oplevelse i sent vil glemme og som i kan se i vores fantastiske ChefMe Trustpilot score, så er vores gæster enige, det er alle pengene værd.