Menuen laves af Nicolas S.
10 - 100 personer
5 serveringer
Medlem siden 2021
Forord
Råvarer og retter med alt hvad den danske sensommer og efterår har at byde på.
Nedenstående menu er forslag og jeg forbeholder mig retten til, at der kan forekomme ændringer i menuen hvis det ikke er muligt at få fat i de specifikke råvarer. Altid efter aftale med jer.
1
Snack
Et udvalg af sprøde snacks fra køkkenet
2
Forret
Crudo af sæsonens fisk med citrus, pistacie og mynte
3
Mellemret
Karamelliserede jordskokker med syltede svampe, hasselnødder og estragoncreme
4
Hovedret
Dansk øko okse med rehydreret rødbede, blomkålspure, blomsterkarse og sauce på aromatiske grøntsager
5
Dessert
Stikkelsbær med mørk chokolade i forskellige teksturer og citrusurter
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader