ChefMe

Efterårets gyldne smage

5 serveringer
10 - 100 personer

Menuen laves af Nicolas S.

4 menuer
Medlem siden 2021
Verificeret
Nicolas S.

Forord

Råvarer og retter med alt hvad den danske sensommer og efterår har at byde på.

Nedenstående menu er forslag og jeg forbeholder mig retten til, at der kan forekomme ændringer i menuen hvis det ikke er muligt at få fat i de specifikke råvarer. Altid efter aftale med jer.

Menu - 5 serveringer

Snack
Et udvalg af sprøde snacks fra køkkenet
Divider
Forret
Crudo af sæsonens fisk med citrus, pistacie og mynte
Divider
Buffet
Karamelliserede jordskokker med syltede svampe, hasselnødder og estragoncreme
Divider
Hovedret
Dansk øko okse med rehydreret rødbede, blomkålspure, blomsterkarse og sauce på aromatiske grøntsager
Divider
Dessert
Stikkelsbær med mørk chokolade i forskellige teksturer og citrusurter
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Kogeplader
Mød Nicolas S.
Medlem siden 2021
Verificeret
Svartid: en time
Svarrate: 100 %
Nicolas S.
For mig er det vigtigt at vi værner om de gode råvarer, og derfor går jeg aldrig på kompromis. 
Med udgangspunkt i den danske og nordiske sæson er mit mål altid at bruge de bedste råvarer, jeg kan få fat i, og så vidt muligt økologiske. Lige fra porren til pighvarren bestræber jeg mig altid på, at råvarerene har den højest mulige kvalitet.

Bag Tablespoon Cph (tablespooncph.dk) er jeg Nicolas Stampe, som gennem 13 år i restaurationsbrancen har været selvstændig det sidste år med stor succes.
Jeg er uddannet fra Søllerød Kro og har erfaring fra flere af de bedste steder i København heriblandt AOC, hos Fischer, Winterspring Desserts og senest som køkkenchef hos Kafeteria på Statens Museum for Kunst

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.