ChefMe
Nicolas S.
Nicolas S.

Nicolas S.

2- stjernet Michelin kok | Iværksætter
4 menuer
Medlem siden 2021
Bor i Frederiksberg

Om kokken

For mig er det vigtigt at vi værner om de gode råvarer, og derfor går jeg aldrig på kompromis. 
Med udgangspunkt i den danske og nordiske sæson er mit mål altid at bruge de bedste råvarer, jeg kan få fat i, og så vidt muligt økologiske. Lige fra porren til pighvarren bestræber jeg mig altid på, at råvarerene har den højest mulige kvalitet.

Bag Tablespoon Cph (tablespooncph.dk) er jeg Nicolas Stampe, som gennem 13 år i restaurationsbrancen har været selvstændig det sidste år med stor succes.
Jeg er uddannet fra Søllerød Kro og har erfaring fra flere af de bedste steder i København heriblandt AOC, hos Fischer, Winterspring Desserts og senest som køkkenchef hos Kafeteria på Statens Museum for Kunst
Svarrate: 100 %
Svartid: en time

CV

Winterspring Dessertbar , Kok
Hos Fischer , Kok
Kafeteria SMK , Køkkenchef
Søllerød Kro , Kokkeelev
Restaurant AOC , Kok
tablespoon cph , Køkkenchef
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Se kokkens menuer