Menuen laves af Nicolas S.
10 - 100 personer
5 serveringer
Medlem siden 2021
Forord
Den perfekte menu til sommerens arrangementer
Nedenstående menu er forslag og jeg forbeholder mig retten til, at der kan forekomme ændringer i menuen hvis det ikke er muligt at få fat i de specifikke råvarer. Altid efter aftale med jer.
1
Snack
Spæde og sprøde snacks
2
Forret
Saltet kammusling med agurk, skalotteløg, microgreens og sauce på agurkesaft og dildolie
3
Mellemret
Cremet byg med Hærvejsost, spæde squash og syltede svampe.
4
Hovedret
Gris fra Hindsholm med nye løg, syrlige bær og æblesauce med noter af hyldeblomst
5
Dessert
Marinerede sommerbær med vanille, hasselnøddeknas og syren
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader