Menuen laves af Jakob E.
Medlem siden 2021
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Jakob E. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Jakob E..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Jakob E. for hurtige svar og god kommunikation.
Forord
2024 vinter Goumet
menuen til den kræsne, gourmet oplever. smag & råvare i verdens klasse. til dig der ikke går på kompromis - hverken med smag eller kvalitet.
Menu - 5 serveringer
Snack
sprøde kylling bon bon med trøffel mayo & lagret comté, caviar
Forret
Bisque på jomfruhummer - brud af jomfruhummer - glaskål - trøffel malto - sort hvidløgs mayo - dild olie - citron
Mellemret
Saltet færøsk laks - ristede kantareller - hollandaise sifon - salturt - skovsyre - sprød koral tvill - Lime
Hovedret
tournedos af oksemørbrad - pommes Anna - sprøde Beder - pure af blomkål og jordskok - glaseret løg - bordelaise - røget marv
Dessert
Gautau marchel - syltede brombær - sprød bagt chokolade & karamel - hjemmelavet sorbet is
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
- Tallerkener
- Gryder
- Pander
Vi er en catering samt take away & event virksomhed, der sætter en ære i at levere mad af højeste kvalitet ud af huset til ethvert behov. Vi leverer både til erhvervskunder og private. Vores køkken er beliggende i nordSjælland, hvor vores kokke altid præsterer til punkt og prikke.
Køkkenet:
Beliggenheden i nord er ikke kun en drøm der går i opfyldelse, men en fryd for vores daglige base. Hvor idylen og de omlæggende områder får vores passion og hjerte for maden til af banke endnu hurtigere.
I disse natur skønne områder i nordsjælland ligger en masse dejlige gårde som vores køkken skal nyde godt af og have et samarbejde op af køre med.
At kunne lave mad af friske, de fineste og økologiske råvare fra alle disse skønne gårde, er noget vi finder absolut nødvendigt for af bringe smagen i en klasse for sig.
For uden omtanke er der ingen passion, og passionen vægter vi meget højt hos os.
vi laver fransk kogekunst med et touch af det nordiske, i særdeles høj kvalitet..
Vi glæder os til af høre fra jer
De bedste hilsner
jakob & Jens -Christian
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.