Toppen af havet
4,94 (19)
5 serveringer
10 - 20 personer
Menuen laves af Jonas L.
4,94 (19)
9 menuer
Medlem siden 2018
Verificeret
Forord
En 5 retters menu på de bedste råvarer fra havet. en oplevelse lidt udover det sædvanelige
Menu - 5 serveringer
Snack
3 slags østers fra canada
Forret
(Læsø jumfruhummer (store) -citrongel-revet trøffel-ligeledes mayo og sprede skokker
Forret
Grillet havtaske- fiskebisque-karse-peccorino.
Hovedret
Grillet sushcimi tun - halv dansk hummer-hummerbearnaise-kørvel
Dessert
4 slags chokolade af valrone 76 procent ( kage-mousse-crunch-is) suprice.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Glas
- Bestik
- Servietter
- Dug
- Gryder
- Pander
Es-catering leverer mad med det skarpeste håndværk. Alt er lavet fra bunden, og vi garanterer en sublim oplevelse.
Vores mad-univers tilpasser sig gæstens ønsker, og vi finder økologi og bæredygtighed som et naturligt must i vores madlavning.
Es-catering drives af Jonas.som har knap 20 års erfaring, både som køkkenchef, selvstændig restauratøsamt souschefer og a la carte samt arbejde rundt om i verden.
Es-catering leverer og afvikler mad i Danmark.
Vi gør os både i små, intime selskaber og større arrangementer med op til 100 kuverter.
Vores madstil er skarp fransk med nordisk inspiration.
Vores mad-univers tilpasser sig gæstens ønsker, og vi finder økologi og bæredygtighed som et naturligt must i vores madlavning.
Es-catering drives af Jonas.som har knap 20 års erfaring, både som køkkenchef, selvstændig restauratøsamt souschefer og a la carte samt arbejde rundt om i verden.
Es-catering leverer og afvikler mad i Danmark.
Vi gør os både i små, intime selskaber og større arrangementer med op til 100 kuverter.
Vores madstil er skarp fransk med nordisk inspiration.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,94 • 19 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
4,9
Kommunikation
4,9
Forventning
4,9
IG
Irene G.
Kastrup
8 måneder siden
Jonas var lyttende og sammensatte en menu efter min datters ønske, da vi holdt hendes konfirmation derhjemme. På dagen var det Jonas’ kollega, der mødte op, og Jonas var også behjælpelig med at finde en tjener til os i sidste øjeblik. Alle tre var venlige og professionelle og var med til at gøre vores dag til den succes, den var.
CW
Carina W.
Græsted
et år siden
Vores oplevelse med Jonas var fantastisk.
Maden var super, og Jonas er en meget venlig person, der fortalte om den mad og drikke, der blev serveret. En meget vellykket aften.
SØ
Steen Ø.
Værløse
et år siden
Vi takker for en aften med lækker og smukt anrettet mad, kyndigt koordineret af Jonas. Kan anbefales.
JS
Janus P. S.
Humlebæk
2 år siden
Det var super service , var meget nede på jorden under hele aften og god til at præsentere retterne til vores gæster alle har talt varmt om maden og skønt med hensyn til allegener der var. Vil anbefale det varmt til andre og vi vælger nok at bruge det igen ril andre festlige lejligheder.