Menuen laves af Martin H.
Menuen laves af Martin H.
Medlem siden 2021
Værterne elsker oplevelsen
10 ud af 10 værter ville anbefale Martin H. til venner og familie.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Martin H..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Forord
Menuen er baseret på retter, jeg har lavet mange gange. Retter jeg kender og som består af sublime råvarer. Ønskes der ændringer I retterne eller lignende, så kontakt mig...så finder vi en løsning sammen.
Denne menu er perfekt til dig som vil dine gæster det bedste!
Jeg har selv tallerkner med til denne menu.
Menu - 5 serveringer
Forret
Skummende Hummerbisque med stegt kammusling
Klorofyl
Syltede perler af Tapioka
Ristede boghvede kerner
Mellemret
Smørstegt Pighvar med Soya/ingefær sauce
Karameliseret blomkålspuré
Mellemret
Tatar af Okse med Ribs
Urtemayo og Grov kapers sennep
Ristede brødkrummer
Karse
Hovedret
Striploin med rødvinsauce monteret med marv
Syltede beder og kål
Dessert
Vaniljeis med Caviar og hvid chokolade
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Martin H. er Elite kok
Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
- Tallerkener
- Gryder
- Pander
Hej Folkens :)
Jeg har drevet michelin-restaurant (Bibgourmand) i 10 år, den er solgt...og jeg lever idag af at udføre eksklusive private dinings. Det har jeg gjort de sidste 5 år igennem mhdining.
Vi har altid tallerkner og andet grej vi skal bruge i køkkenet med til alle vores dinings.
Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, samtidigt har jeg stor respekt for det klassiske køkken.
Jeg dyrker selv mine grøntsager, bær og frugter, altsammen dyrket i økologisk ånd. Jeg samler desuden så vidt muligt råvarer i naturen, som den danske sæson tillader det. Jeg går meget op i smag og anretninger.
Jeg nyder at møde nye, glade mennesker igennem mit private dining. Skriv til mig, hvis du har spørgsmål til menuen etc.
Jeg håber vi ses i dit Køkken :)
Bedste hilsner fra Sønderjyden
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.