Menuen laves af Armando V.
8 - 30 personer
7 serveringer
Medlem siden 2018
Forord
Ny smag fra hjertet af Mexico, majs er den mest essentielle ingrediens i mexicansk gastronomi og nu med nye ideer og frisk inspiration efter min sidste tur hjem. Jeg laver retter fra mine minder og nye oplevelser.
1
Forret
Tarasca-suppe: Langsomt kogte bønner, ancho chili, grøntsagsbouillon, avocado, queso fresco, creme fraiche.
2
Forret
Tostada: Frisk tun, chili serrano emulsion, avocado, peanuts, sprøde porrer, koriander.
3
Forret
Quesadilla: Majstortilla, queso Oaxaca, kylling tinga, grøn salsa tatemada.
4
Forret
Mini Tlayuda: Mørbrad oksekød, chorizo, sorte bønner, queso Oaxaca, chili morita salsa, avocado.
5
Forret
Blæksprutte & rejer: Masser af hvidløg, smør, guajillo chili pasta, lime, mexicansk baguette (bolillo).
6
Hovedret
Mole negro: Poussin kylling, plantain, ris.
7
Dessert
Chokolade- og kardemommeis: Financierkage, chokoladestykker, chokoladefoam.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Mikrobølgeovn
- Pander
- Gryder