Caribisk Menu
4,84 (27)
3 serveringer
10 - 50 personer
Menuen laves af Anaïs D.
4,84 (27)
4 menuer
Medlem siden 2019
Verificeret
Forord
Denne eksotiske menu vil bringe dine gæster og dig direkte til mit hjemland Den Dominikanske Republik! Den har typiske ingredienser ligesom grønne madbananer, rejer og passionsfrugt som er en del af vores madkultur.
Det er muligt at tilføje flere retter ligesom appetizer eller ost som jeg tilbyder som tilvalg.
Jeg er meget fleksibel i forhold med mine menuer. Kontakt mig hvis du ønsker at lave ændringer på menuen! :-)
Jeg tilbyder gerne alternativer til gæster med forskellige kostvaner (veganer, vegetarer, glutenfri, osv) uden ekstra omkostning!
Det er muligt at tilføje flere retter ligesom appetizer eller ost som jeg tilbyder som tilvalg.
Jeg er meget fleksibel i forhold med mine menuer. Kontakt mig hvis du ønsker at lave ændringer på menuen! :-)
Jeg tilbyder gerne alternativer til gæster med forskellige kostvaner (veganer, vegetarer, glutenfri, osv) uden ekstra omkostning!
Menu - 3 serveringer
Forret
Hvidløgsmarinerede tigerrejer med lime, chimichurri sauce og tostones (grønne madbananer)
Hovedret
Økologiske kyllingelårkød, ris, krydret bønner og spidskålssalat
Dessert
Sorbet af mango og passionsfrugt på en lime marengsbund med passionsfrugt coulis
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Kogeplader
- Køleskab og fryser
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Gryder
- Pander
OBS: Jeg er gravid og skal på barsel snart for at passe på mig selv og min lille baby :-) Det betyder, at jeg fra den 1/10/24 til og med den 31/05/25 ikke tager imod private dining-bestillinger.
Jeg hedder Anais, jeg er 31 år gammel, og jeg kommer fra Belgien og Den Dominikanske Republik. Jeg flyttede til Danmark for 9 år siden. Jeg har mere end 10 års erfaring som kok og køkkenchef hos diverse restauranter i Danmark og Belgien.
Udover min catering virksomhed Anaïs Dining, driver jeg også min café i Farum Kulturhus.
TV2 Lorry har lavet en optagelse af min café Anaïs Kulturcafé i marts 2022. Den korte version af optagelse kan ses på deres Facebook: https://www.facebook.com/tv2lorry.dk/videos/1391384167977593/
Jeg laver mad fra bunden af friske råvarer med inspiration fra de sydeuropæiske, caribiske og danske køkkener og elsker at bruge naturlige krydderier i min mad.
Jeg tilbyder gerne alternativer til gæster med andre kostvaner (veganere, vegetarer, glutenfri, osv.) uden ekstra omkostning.
Jeg hedder Anais, jeg er 31 år gammel, og jeg kommer fra Belgien og Den Dominikanske Republik. Jeg flyttede til Danmark for 9 år siden. Jeg har mere end 10 års erfaring som kok og køkkenchef hos diverse restauranter i Danmark og Belgien.
Udover min catering virksomhed Anaïs Dining, driver jeg også min café i Farum Kulturhus.
TV2 Lorry har lavet en optagelse af min café Anaïs Kulturcafé i marts 2022. Den korte version af optagelse kan ses på deres Facebook: https://www.facebook.com/tv2lorry.dk/videos/1391384167977593/
Jeg laver mad fra bunden af friske råvarer med inspiration fra de sydeuropæiske, caribiske og danske køkkener og elsker at bruge naturlige krydderier i min mad.
Jeg tilbyder gerne alternativer til gæster med andre kostvaner (veganere, vegetarer, glutenfri, osv.) uden ekstra omkostning.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,84 • 27 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,8
Værdi
4,8
Kommunikation
4,9
Forventning
4,8
PS
Peter S.
Brønshøj
9 måneder siden
Denne oplevelse overgik alles forventninger!
Maden var super lækker og smagene sammensat helt fantastisk!
Anaïs sørgede stille og roligt for at alt gik som det skulle, ryddede pænt op efter sig og gav vores gæster og os en helt unik oplevelse!
Vores allerbedste anbefalinger!
LS
Lone S.
København S
et år siden
Maden smagte godt, der var nydeligt ryddet op. Der var alt for lidt mad til prisen
AB
Anders B.
Roskilde
2 år siden
Anaïs er fantastisk. Sød og dygtig og med en super udstråling. Sammen med sine to søde medhjælpere gjorde hun min fest uforglemmelig😉
DA
Ditte A.
København S
3 år siden
Jeg holdt en fest hvor maden skulle serveres i receptions stil. Anaïs kom med fantastiske forslag, vi havde en fin dialog op til. På dagen kom Anaïs til aftalt tid med sine to hjælpere, og fik effektivt styr på alle servering. Maden var fantastisk, gæsterne meget begejstrede, og køkkenet blev efterladt i fineste orden med servicen vasket op.
Jeg kan på det varmeste anbefale Anaïs.