Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
1.300 kr./kuvert
5.0 ● 0 omtaler
Din anmodning til
Daniel
5.0 ● 0 omtaler
Kørsel
Total
Total
-
Sjældent fund - reserver din dato nu!
Daniel er normalt ikke ledig denne dag.
-
Top-ratede kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Send anmodning
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
4 retter
5.0
●0 omtaler
Medlem siden Februar 2017
●2 menuer
Kontakt kokken
Forord
Lækker fræk menu, fra hav til land med lækker danske oste
Menuen - 4 serveringer
Forret
Rimmet røget kammusling med havbrus og frisk crudite af asparges serveret med lækre urter
Hovedret
Sousvide stegt kalvemørbrad
Servered med smør stegte kartofler, crudite af rødbede og radiser samt friske urter, tilsagt en balsamico glase
Dessert
Glaserede vanilje Mouse med flydende brombær midte ovenn på en blød brownie bund
Snack
4 stk Arla unika oste med æblekompot (oste efter aftale)
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Skriv til kokken
Krav til køkkenet
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Gryder
- Pander
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed.
Omtaler fra kunder
5.0
0 Omtaler
Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning
Denne kok har ingen omtaler endnu. Hvis du booker kokken, vil din omtale være synlig her.
Om kokken Daniel Hillerød - Medlem siden Februar 2017
- Verificeret
- 2 menuer
Svartid: 25 timer
Svarprocent: 67%
Jeg er uddannet kok fra Novo Nordisk Kursus Center Hvidøre / The Marriott Copenhagen siden 2007. Jeg bruger sousvide til det meste af min tilberedning, da jeg mener, at det bevarer både smag og kraft såvel som saft og vitaminer. Min kone laver store fondant-kager, og sammen laver vi masser af lækker mad. Vi går ikke, før det hele er i orden, og dig og dit selvskab er tilfredse.
Kontakt kokken
Se Daniels profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Sjældent fund - reserver din dato nu!
Daniel er normalt ikke ledig denne dag.
-
Top-ratede kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Kontakt Daniel M.
Kokken svarer typisk indenfor 25 timer.
eller
Har du generelle spørgsmål? Kontakt kundeservice
Du har kontaktet Daniel M.
Kokken svarer typisk indenfor 25 timer.
Vi adviserer dig, når der er kommet svar fra kokken. Du kan også gå tilbage til din søgning og skrive til andre kokke ved at klikke nedenfor.
eller
Har du generelle spørgsmål? Kontakt kundeservice