Artisano
4,26 (11)
5 serveringer
8 - 30 personer
Menuen laves af Armando V.
4,26 (11)
6 menuer
Medlem siden 2018
Verificeret
Forord
My name is Armando Vera, originally from Mexico City. Growing up in a country where Mexican gastronomy was declared Intangible Cultural Heritage of Humanity by the UN is an amazing honor. And I guess that’s were my passion for food comes from and therefore I decided to persue a carrier in this industry.
I have live and work in Canada, USA, Dubai, Ireland, France, Italy and Denmark all these countries have now an influence in my cooking. I keep learning and trying new cuisines, flavors which I keep integrating in my ideas to please my guest.
In 2017 I had stand at the Westmarket street food with an open kitchen which I never experience before and it changed everything for me once I realized how great it was to make food in front of my guest and I never looked back, ever since I’ve been doing private events, dinners and cooperations with Copenhagen Dinning Week, Copenhagen Cooking, Kitchen Collective and Copehagen Cooking Class besides other local arrangements in the city.
If you don’t see what you like, we will design
I have live and work in Canada, USA, Dubai, Ireland, France, Italy and Denmark all these countries have now an influence in my cooking. I keep learning and trying new cuisines, flavors which I keep integrating in my ideas to please my guest.
In 2017 I had stand at the Westmarket street food with an open kitchen which I never experience before and it changed everything for me once I realized how great it was to make food in front of my guest and I never looked back, ever since I’ve been doing private events, dinners and cooperations with Copenhagen Dinning Week, Copenhagen Cooking, Kitchen Collective and Copehagen Cooking Class besides other local arrangements in the city.
If you don’t see what you like, we will design
Menu - 5 serveringer
Forret
Tarasca-suppe: Langsomt kogte bønner, ancho chili, grøntsagsbouillon, avocado, queso fresco, creme fraiche.
Forret
Tostada: Fresh tuna, chili-serrano emulsion, avocado, peanuts, crispy leeks, coriander.
Forret
Mini tlayuda: Oksemørbrad, chorizo, sorte bønner, queso Oaxaca, chili morita salsa, avocado.
Hovedret
Mole negro: Poussinkylling, vejbred, ris.
Dessert
Chokolade og kardemommeis: Financier kage, chokolade nibs, chokoladeskum.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Pander
- Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
The ideer bag El Patrón er baseret på de grundlæggende smage fra den gamle Maya- og Aztekerkøkken, men moderniseret til den nutidige private spisescene fornyet og forfinet. Smagning, som sammen med de visuelt smukke retter, skal skabe en balance i det samlede indtryk.
Og som et fællesskab skal hver mundfuld bringe oplevelsen op på et højere niveau. Autenticiteten kommer til udtryk gennem håndværk, skabt med de bedste ingredienser og en kærlighed til det mexicanske køkken.
Og som et fællesskab skal hver mundfuld bringe oplevelsen op på et højere niveau. Autenticiteten kommer til udtryk gennem håndværk, skabt med de bedste ingredienser og en kærlighed til det mexicanske køkken.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,26 • 11 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,2
Værdi
4,4
Kommunikation
4,1
Forventning
4,2
PH
Poul E. H.
Karlslunde
en måned siden
Det gik godt til trods for at Armando overtog aften, om morgen, grundet sygdom hos oprindelig valgt kok.
RB
Rasmus B.
Virum
6 måneder siden
We had Armandao and his wingman Rasmus over to cook for my birthday. They where amazing. Food was authentic mexican. Great tast, lots of flavour and brilliant servings. Armandao was great company and introduced the food with passion. We can only recommend a tasty mexican night in good company!
MN
Maja N.
København V
et år siden
Armando var super god til at kommunikere og have os med i loopet helt fra start. Han leverede top service og bidrog endda også til den gode stemning ved festen, da han også er super venlig. 5/5 herfra!
AB
Anders B.
Charlottenlund
et år siden
Lækker mad, godt afviklet og god præsentation