Skriv til kokken

380 kr. /kuvert

0

Du betaler ikke endnu.

Rødt kød og fransk dessert.

  • 380 kr. /kuvert
  • 3 serveringer
  • 4 - 12 kuverter
(0 omtaler)

Forord

Tartar, Ribeye og Eclair. Tre super klassiske retter. Der vil blive valgt 3 lækre vine til menuen for en mere pris af 450 kr pr kuvert, føl dig fri til a tjekke sortimentet ud på vinomani.dk eller volatil.dk

Menuen - 3 serveringer

Forret

Tartar, med Aioli på sorte hvidløg, med årstidens grønt, som syltet og crudité, friske urter. Ristet brød og grov sennep apart.

Hovedret

Helstegt Ribeye, med Sauce Gestriquet eller bearnaise, årstidens grønt og pomme Anglaise.

Dessert

Eclair, med fransk legeret citronfromage, karamel og glassur.


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

0 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

Denne kok har ingen omtaler endnu. Hvis du booker kokken, vil din omtale være synlig her.


Om kokken Victor Esbjerg - Medlem siden November 2016

  • Verificeret
  • 5 menuer

Svartid: 11 timer
Svarprocent: 100%

Er en serviceminded ung mand der brænder for den gode smag og den flotte anretning. Går generelt op i at bruge de klassiske smagsudtryk med et tvist eller det rene nordiske køkken.

Se Victors profil