Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
964 kr./kuvert
5.0 ● 7 omtaler
Din anmodning til
Victor
5.0 ● 7 omtaler
Kørsel
Total
Total
-
Sjældent fund - reserver din dato nu!
Victor er normalt ikke ledig denne dag.
-
Top-ratede kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Send anmodning
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
Rødt kød og fransk dessert.
5.0
●7 omtaler
Medlem siden November 2016
●7 menuer
Kontakt kokken
Forord
Tartar, Ribeye og Eclair. Tre super klassiske retter. Der vil blive valgt 3 lækre vine til menuen for en merpris af 450 kr pr kuvert.
Menuen - 3 serveringer
Forret
Tartar, håndskåret okseinderlår vendt med oliven olie, og lidt citronsaft, med Aioli på sorte hvidløg, med årstidens grønt, som syltet og crudité, frisk karse. Ristet brød og grov sennep apart.
Hovedret
Helstegt Ribeye, med Sauce Gestriquet eller bearnaise, årstidens grønt og pomme Anglaise.
Dessert
Fransk Chokolade Mousse, Rumbagte Skovbær, Chokolade Garnache kugler, vanilje creme.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Skriv til kokken
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Da jeg igennem en årrække har arbejdet med wine parring professionelt også har startet og drevet egen vin import/forretning, føler ...
1.000 kr./kuvertØkologiske vine der passer til jeres menu
1.200 kr./kuvertBiodynamiske vine der passer til jeres menu
1.300 kr./kuvertVin menu Natur Vin (Uden sulfitter og tilsætningsstoffer, høstet Biodynamisk) Den reneste form for håndværk fra bonden og naturens ...
1.400 kr./kuvertKrav til køkkenet
- Ovn
- Køl & frys
Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Gryder
- Pander
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed.
Omtaler fra kunder
5.0
7 Omtaler
Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning
PP
Peter P.
Bylderup-bov, Danmark
20. november 2024
Forbruger
Fantastisk oplevelse med en engageret kok
Fantastisk oplevelse med en engageret kok
C
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/webroot/ROOT/templates/__reviews_box.php on line 8
Christiane .
Danmark
10. september 2024
Når alt går op i en højere enhed
Vi - 15 mennesker samlet i et sommerhus for at fejre en 100 års fødselsdag - havde fornøjelsen af Victors mad og selskab. Kommunikationen inden selve dagen var fin, og Victor ankom i god tid, så hele huset duftede i time...Læs mere
Vi - 15 mennesker samlet i et sommerhus for at fejre en 100 års fødselsdag - havde fornøjelsen af Victors mad og selskab. Kommunikationen inden selve dagen var fin, og Victor ankom i god tid...Læs mere
MJ
Magnus J.
Haderslev, Danmark
10. september 2021
Da vi blev nødt til at flytte vo...
Da vi blev nødt til at flytte vores bryllupsfest fra hotel til privaten var Victor ikke sen til at springe til, da vi sendte en forespørgsel afsted. Victor var super fleksibel i forhold til menu og allergier og kom selv ...Læs mere
Da vi blev nødt til at flytte vores bryllupsfest fra hotel til privaten var Victor ikke sen til at springe til, da vi sendte en forespørgsel afsted. Victor var super fleksibel i forhold til ...Læs mere
HG
Hanne G.
Sorvad, Danmark
28. maj 2021
God mad, godt humør og god stil
God mad, godt humør og god stil
God mad, godt humør og god stil
Om kokken Victor Bramming - Medlem siden November 2016
- Verificeret
- 7 menuer
Svartid: 9 timer
Svarprocent: 100%
Jeg er en serviceminded erfaren herre, både inden for restaurant og fine dining, der virkelig går op i den gode smag og den flotte anretning. Jeg bruge gerne de klassiske smagsudtryk med et twist eller det rene nordiske køkken. Ved selskaber over 12 personer kommer vi til at være to til at servicere jer. Dette er med i prisen, og det er for at jeres aften bliver så fantastisk som muligt.
Kontakt kokken
Se Victors profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Sjældent fund - reserver din dato nu!
Victor er normalt ikke ledig denne dag.
-
Top-ratede kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Kontakt Victor T.
Kokken svarer typisk indenfor 9 timer.
eller
Har du generelle spørgsmål? Kontakt kundeservice
Du har kontaktet Victor T.
Kokken svarer typisk indenfor 9 timer.
Vi adviserer dig, når der er kommet svar fra kokken. Du kan også gå tilbage til din søgning og skrive til andre kokke ved at klikke nedenfor.
eller
Har du generelle spørgsmål? Kontakt kundeservice