Luksus med trøfler og caviar og Foie gras
5,00 (7)
6 serveringer
6 - 65 personer
Menuen laves af Victor T.
5,00 (7)
7 menuer
Medlem siden 2016
Verificeret
Forord
Der kan blive udarbejdet en vinmenu til menuen, hvor jeg matcher vin udfra din/jeres personlige preference.
Menu - 6 serveringer
Forret
Ceviché af frisk hvid fisk, torsk, helleflynder, pighvar, slethvar, søtunge eller rødtunge alt efter hvad der er bedst på dagen jeg henter fisken på hvidesande fiske aktion. marineret sammen med årstidens grønt, lime og god oliven olie, koriander og piment de Espillét. afsluttes med Rød funori tang og karse og selvfølgelig Caviar Gold!
Forret
Jomfruhummer, og kammuslinger, puré på Brunet selleri, Selleri juice skilt med Dild olie og brunet smør. Garneret med Russisk sort Caviar og sherry tapioka perler
Forret
Lynstegt sashi kød i tyndeskiver, med hoisin, rød oxalis, Ristede kerner, trøffel og foie gras.
Hovedret
Helstegt Ribeye med kød fra bedste skuffe
Garniture af håndplukkede svampe efter årstiden, ristet kål og svampe pure ala creme, langtid stegt majs, skåret fra kolben, grillede løg.
Sauce Gastriquet med Portvin, trøffel og morkler.
Dessert
Comté, smør stegt sigte brød, reven comté, brunet smør og ristede hasselnødder. Dækket af Franske eller italienske trøfler.
Dessert
Chokolade mousse, pernod sirup, bær, citrus filet salat, og Honning trøffel(Dessert trøffel).
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Gryder
- Pander
Jeg er en serviceminded erfaren herre, både inden for restaurant og fine dining, der virkelig går op i den gode smag og den flotte anretning.
Jeg bruge gerne de klassiske smagsudtryk med et twist eller det rene nordiske køkken. Ved selskaber over 12 personer kommer vi til at være to til at servicere jer. Dette er med i prisen, og det er for at jeres aften bliver så fantastisk som muligt.
Jeg bruge gerne de klassiske smagsudtryk med et twist eller det rene nordiske køkken. Ved selskaber over 12 personer kommer vi til at være to til at servicere jer. Dette er med i prisen, og det er for at jeres aften bliver så fantastisk som muligt.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
5,00 • 7 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
PP
Peter P.
Bylderup-bov
en måned siden
Fantastisk oplevelse med en engageret kok
C
Christiane
Ringkøbing
3 måneder siden
Vi - 15 mennesker samlet i et sommerhus for at fejre en 100 års fødselsdag - havde fornøjelsen af Victors mad og selskab. Kommunikationen inden selve dagen var fin, og Victor ankom i god tid, så hele huset duftede i timerne op til middagen.
Vi blev forkælet med snacks samt tre lækre retter. Især saucerne, som havde været flere dage undervejs, var fænomenale.
Victor præsenterede retterne på en måde, som afslørede, er han både er passioneret omkring sin profession og god til at læse rummet. På den måde gik mad, vin, servering og selskab op i en højere enhed.
Vi kan give Victor vores varmeste anbefalinger.
MJ
Magnus J.
Haderslev
3 år siden
Da vi blev nødt til at flytte vores bryllupsfest fra hotel til privaten var Victor ikke sen til at springe til, da vi sendte en forespørgsel afsted. Victor var super fleksibel i forhold til menu og allergier og kom selv med forslag til en dessert som ville passe til alle - uanset allergi. Han sørgede også for speciel mad til børnene i selskabet til nedsat pris. På dagen var Victor (og hans medbragte køkkenassistent) venlige, sociale og god til at præsentere og fortælle om både vin (som vi havde tilkøbt) og den mad, der smagte helt fantastisk. De havde hele tiden for øje, at det var vores fest, så vi bare skulle slappe af og nyde det og var undervejs gode til at koordinere med os, om vi var klar til næste ret. Efter desserten blev der sagt pænt farvel, og da vi bevægede os fra haven ind i huset blev vi mødt af et totalt rengjort og ryddet køkken. Så lækkert! Vi er super taknemmelige for, at Victor ville komme og lave mad til vores bryllup og vil til enhver tid anbefale ham til andre.
Mvh Tine og Magnus
HG
Hanne G.
Sorvad
4 år siden
God mad, godt humør og god stil