ChefMe

3 retters Menu

3 serveringer
15 - 100 personer
3 retters Menu

Menuen laves af Daniel M.

1 menu
Medlem siden 2017
Verificeret
Daniel M.
Daniel M.

Menuen laves af Daniel M.

Medlem siden 2017

Forord

en sikker klassik 3 retters menu som favner bredt hos alle folk og børn

velegnet til bare hygge aften med gæster eller til stor fest (konfirmation, barnedåb eller andet)

Menu - 3 serveringer

Forret
Orange marrinered Lakse tartar med dild mayo og friske urter og sprøde radise crudite
Divider
Hovedret
sousvide tilberedt okse cuvette m. let ristede pastinak, gulerødder og hø kogte kartofler samt syltede rødløg og friske urter sauce glace til retten
Divider
Dessert
Frisk skyr koldskål m. citron gele og skilt hvid chokolade samt friske citron melisse.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet
Mød Daniel M.
Medlem siden 2017
Verificeret
Daniel M.
Jeg er uddannet kok fra Novo Nordisk Kursus Center Hvidøre / The Marriott Copenhagen siden 2007.

Jeg bruger sousvide til det meste af min tilberedning, da jeg mener, at det bevarer både smag og kraft såvel som saft og vitaminer.

Min kone laver store fondant-kager, og sammen laver vi masser af lækker mad. Vi går ikke, før det hele er i orden, og dig og dit selvskab er tilfredse.
Se Daniel M.s profil

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.