Daniel M.
15+ års erfaring | Sous vide tilberedning
1 menu
Medlem siden 2017
Bor i Hillerød
Om kokken
Jeg er uddannet kok fra Novo Nordisk Kursus Center Hvidøre / The Marriott Copenhagen siden 2007.
Jeg bruger sousvide til det meste af min tilberedning, da jeg mener, at det bevarer både smag og kraft såvel som saft og vitaminer.
Min kone laver store fondant-kager, og sammen laver vi masser af lækker mad. Vi går ikke, før det hele er i orden, og dig og dit selvskab er tilfredse.
Jeg bruger sousvide til det meste af min tilberedning, da jeg mener, at det bevarer både smag og kraft såvel som saft og vitaminer.
Min kone laver store fondant-kager, og sammen laver vi masser af lækker mad. Vi går ikke, før det hele er i orden, og dig og dit selvskab er tilfredse.
CV
Novo Nordisk , Kokkeelev
Marriott Hotel , Kok
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.