Den uforglemmelige

1 / 3
Den uforglemmelige
Den uforglemmelige
Den uforglemmelige

Menuen laves af Oliver J.

5 - 100 personer
7 serveringer
Medlem siden 2025
Ny
Oliver J.
Ny kok på ChefMe
Spar penge, og vær en af de første til at opleve Oliver J.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.

Forord

6 retters menu og snacks

Menu

7 serveringer
1
Snack
Blåfinnet tun på puffet polenta, syltet senneskorn og nori tang, forårsløg
Frillandsokse serveret i sprød tærte med parmigiano reggiano
Taskekrabbe rørt med aromatiske urter & mejeri fra øverste hylde
2
Forret
Østers Perle Blanche 2 stk
Tomat, basilikums marinade og fermenteret chili
3
Forret
Vesterhavs torsk, fyldig musling blanquette med agurk, dild og blåmuslinger
- Serveres med surdejsbrød og pisket smør
4
Mellemret
Smage fra årets ret 2022 fisk og skaldyr

Stegt Jomfruhummer, grillet gulerods spyd og jomfruhummer sauce
5
Mellemret
Højreb fra naturkvæg – Pebersauce
Grønne grøntsager i aromatiske smage
6
Hovedret
Smage fra årets ret med gris 2023
Confiteret tværreb, sprødt blad med asiatiske smage, Sky sauce med østers
7
Dessert
Hvid chokolademousse med olivenolie granite, kandiseret kumquats, sprød tuile og citron

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
  • Bestik
  • Glas
  • Gryder
  • Kogeplader
  • Køleskab og fryser
  • Ovn
  • Pander

Mød din kok

Oliver J.
Oliver J.
1
Uger på ChefMe
Mød Oliver J.
Aura Dining er skabt af kokkene Oliver og Lucas – begge med baggrund som souschefer på Svinkløv Badehotel. Vi bringer den fulde restaurantoplevelse hjem til dig – med nærvær, elegance og mad i absolut topklasse. Vores køkken tager afsæt i sæsonen og det nordjyske terroir, med økologiske råvarer fra lokale producenter, vi kender. Hver ret er nøje udvalgt, smukt anrettet og gennemtænkt ned til mindste detalje. Vi laver mad til alt fra intime middage til bryllupper og eksklusive firmaevents. Uanset anledning er stemningen varm, servicen professionel og maden uforglemmelig. Vi tror på, at de største øjeblikke opstår, når mennesker samles omkring mad med sjæl. Derfor skaber vi oplevelser, der kan mærkes – og smages. Med over 20 års samlet erfaring skaber vi private dining uden kompromis. Velkommen til Aura Dining.
Se Oliver J.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.