Spar penge, og vær en af de første til at opleve Oliver J.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Forord
4 retters menu og snacks
Menu
5 serveringer
1
Snack
Frillandsokse serveret i sprød tærte med parmigiano reggiano
Taskekrabbe rørt med aromatiske urter & mejeri fra øverste hylde
2
Forret
Vesterhavs torsk, fyldig musling blanquette med agurk, dild og blåmuslinger
- Serveres med surdejsbrød og pisket smør
3
Mellemret
Tempura blad med friske og hengemte grøntsager samt asiatiske smage
4
Hovedret
Kulmule i Butterdejsnet – Hønsesauce med eksotisk peber
Grønne grøntsager i aromatiske smage
Tilkøb af kartoffel 35.-
5
Dessert
Hvid chokolademousse med olivenolie granite, sprød tuile og citron
Praktisk
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
Bestik
Glas
Gryder
Kogeplader
Køleskab og fryser
Pander
Ovn
995 kr./kuvert
Ingen binding
995 kr.
kuvert
Top-rated kokke 4.9 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Ingen binding
Du betaler først efter dialog med kokken og bekræftelsen af kokkens tilbud
Mød din kok
Oliver J.
1
Uger på ChefMe
Mød Oliver J.
Aura Dining er skabt af kokkene Oliver og Lucas – begge med baggrund som souschefer på Svinkløv Badehotel. Vi bringer den fulde restaurantoplevelse hjem til dig – med nærvær, elegance og mad i absolut topklasse. Vores køkken tager afsæt i sæsonen og det nordjyske terroir, med økologiske råvarer fra lokale producenter, vi kender. Hver ret er nøje udvalgt, smukt anrettet og gennemtænkt ned til mindste detalje. Vi laver mad til alt fra intime middage til bryllupper og eksklusive firmaevents. Uanset anledning er stemningen varm, servicen professionel og maden uforglemmelig. Vi tror på, at de største øjeblikke opstår, når mennesker samles omkring mad med sjæl. Derfor skaber vi oplevelser, der kan mærkes – og smages. Med over 20 års samlet erfaring skaber vi private dining uden kompromis. Velkommen til Aura Dining.
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.