Hungry Freaks

1 / 2
Hungry Freaks
Hungry Freaks

Menuen laves af Matheu P.

Fra 8 personer
4 serveringer
Medlem siden 2025
Ny ·
Matheu P.

Forord

A bold journey through rebellious, eclectic flavours that celebrate cultural diversity and avant-garde. Expect vibrant, unexpected combinations that challenge and excite the palate.

Menu

4 serveringer
1
Snack
Echoes sea -
Tartlets with Dry Aged kingfish, pickled Kohlrabi and oyster emulsion.
2
Forret
Freak Tartar -
Wagyu beef served with smoked eel emulsion, confit quail egg yolk and wild garlic capers.
3
Mellemret
Half morning chicken -
Stuffed truffles chicken breast served with potatoes and albufera sauce.
4
Dessert
Decadent times -
Profiteroles filled with hazelnut ice cream and 70% dark chocolate sauce.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Bestik
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Tallerkener

Mød din kok

Matheu P.
Matheu P.
0
Anmeldelser
Ny
Bedømmelse
4
Måneder på ChefMe
Mød Matheu P.
My cuisine is rooted in movement — a fusion of memories, regions, and cultures. From Brazil to Europe, from tradition to reinvention, I carry the flavours of every place I’ve lived. Each dish I create tells a story: of origins remembered and possibilities embraced.

Diaspora refers to the dispersion or spread of people from their original homelands to multiple regions around the world. It often involves communities maintaining strong connections to their culture and traditions while living abroad.

At Diaspora, we bring this concept to life through a menu with playfulness and sophistication, while thoughtfully offering alternatives to cater to diverse preferences.

Our vision is to fuse exceptional local ingredients with the vibrant flavours and techniques of fine dining, creating an innovative and memorable experience for our guests. Instead of striving for strict authenticity, we focus on exploring the extensive flavour profiles of the world.

We are excited to contribute a fresh perspective to Copenhagen’s vibrant hospitality scene and happy to drive up to 100km to serve our menus in your home.
Se Matheu P.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.