Peruviansk empanadas og chicha morada

1 / 4
Peruviansk empanadas og chicha morada
Peruviansk empanadas og chicha morada
Peruviansk empanadas og chicha morada
Peruviansk empanadas og chicha morada

Menuen laves af Mercedes V.

50 - 200 personer
Medlem siden 2025
Ny ·
Mercedes V.

Forord

Prøv vores fantastisk hjemmelavet empanadas med 3 forskellige mulighed okse, kylling, vegetar.

Dertil serveres en skøn salat, chimichurri og en peruviansk drink chicha morada (alkohol fri)

Perfekt til bryllupper, konfirmationer, fødselsdage samt mindre og store arrangementer.

Spørg os om allegerne.

Saludos
Chef Mercedes

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet

Mød din kok

Mercedes V.
Mercedes V.
0
Anmeldelser
Ny
Bedømmelse
4
Måneder på ChefMe
Mød Mercedes V.
Mit navn er Mercedes. Jeg er født og opvokset ved Stillehavskysten i Lima, Peru.
Som kok i Klaus Meyers kantine, hvor jeg nu har været ansat i en årrække, laver jeg nordisk mad med et latinamerikansk twist.

Stillehavet byder på mange fiskearter og skaldyr, som jeg fik smag for i min families køkken.
Når man, som jeg, er født ind i en ”restaurationsfamilie” er der mange muligheder for at lære
hemmelighederne bag de traditionelle retter.

Latinamerikansk køkken er for mig en kilde til kreativ madlavning. Det blev til min passion.

Min specialitet er ”alt godt fra havet” med små typiske retter og ingredienser fra Sydamerika.
Lilla majs, saltet bananachips, gul chili.

Jeg åbnede mit første spisested i 2015:
”Lima by Mercedes” en fin, succesfuld lille foodtruck.
Jeg vandt prisen ”Den Originale” 2016.
Avisen Politikken tildelte ”Lima by Mercedes” 5 ud af 6 ❤️ i omtalen for den bedste gademad.
Desuden blev spisestedet nomineret til publikums prisen i 2019.
Se Mercedes V.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.