Forret
Gæsternes valg, vi bestemmer menuen baseret på vores gæsters præferencer, her er nogle forslag fra os.
1. Murgh Malai Tikka – Mør kylling marineret i fløde, ost og kardemomme, grillet til perfektion.
2. Amritsari Macchi Bites – Sprøde fiske-bidder paneret med kikærtemel, ajwain og citron, serveret med dild chutney.
3. Lamb Galouti Kebab – Smeltende møre Awadhi hakket lam kebab på safran mini parathas.
4. Beef Pepper Fry Tartlets – Sydindisk stil langsomt tilberedt oksekød i sort peber masala, serveret i sprøde tærteskaller.
1. Murgh Malai Tikka – Mør kylling marineret i fløde, ost og kardemomme, grillet til perfektion.
2. Amritsari Macchi Bites – Sprøde fiske-bidder paneret med kikærtemel, ajwain og citron, serveret med dild chutney.
3. Lamb Galouti Kebab – Smeltende møre Awadhi hakket lam kebab på safran mini parathas.
4. Beef Pepper Fry Tartlets – Sydindisk stil langsomt tilberedt oksekød i sort peber masala, serveret i sprøde tærteskaller.