Indisk Mad- Ikke-vegetarisk Menu

1 / 4
Indisk Mad- Ikke-vegetarisk Menu
Indisk Mad- Ikke-vegetarisk Menu
Indisk Mad- Ikke-vegetarisk Menu
Indisk Mad- Ikke-vegetarisk Menu

Menuen laves af Sana Q.

15 - 99 personer
3 serveringer
Medlem siden 2025
Ny
Sana Q.

Forord

Vælg din egen 3 til 6-retters indiske ikke-vegetariske menu, der byder på modige, regionale smage fra hele subkontinentet. Fra røgede kebab'er til langsomt tilberedt biryanis, bringer hver ret noget unikt til bordet - smagfuld, uden genveje og lavet med omhu.

Menu

3 serveringer
1
Forret
Gæsternes valg, vi bestemmer menuen baseret på vores gæsters præferencer, her er nogle forslag fra os.

1. Murgh Malai Tikka – Mør kylling marineret i fløde, ost og kardemomme, grillet til perfektion.

2. Amritsari Macchi Bites – Sprøde fiske-bidder paneret med kikærtemel, ajwain og citron, serveret med dild chutney.

3. Lamb Galouti Kebab – Smeltende møre Awadhi hakket lam kebab på safran mini parathas.

4. Beef Pepper Fry Tartlets – Sydindisk stil langsomt tilberedt oksekød i sort peber masala, serveret i sprøde tærteskaller.
2
Hovedret
Gæsternes valg, Vi bestemmer menuen baseret på vores gæsters præferencer, her er nogle forslag fra os.

1.Murgh Makhani – Saftig tandoori kylling simret i en smøragtig tomat-fenugreek sovs, afsluttet med fløde og et strejf af røg.

2.Kosha Mangsho – Langtidskogt bengalsk lamme curry med karamelliserede løg og varme krydderier, rig, fyldig og dybt tilfredsstillende.

3.Mangalorean Fish Curry – Kyststil stegt fiske filet i en brandfarlig kokosnød og tamarind sovs, serveret med røde ris eller appams.

4.Nalli Nihari – Lammeskanker der falder af benet simret natten over i en krydret marv-rig sovs, serveret med safran sheermal eller khameeri roti.

5.Kødsukker med Malabar Parotta – Tørstegt oksekød i tern med kokosnød, karryblade og knust peber – krydret, rustik og vanedannende.

6.Chettinad Kylling Curry – Brandfarlig sydindisk kyllingecurry med ristede krydderier, sort peber og en bold, aromatisk afslutning – ikke for de sarte.
3
Dessert
Vi beslutter menuen baseret på vores gæsters præferencer, her er nogle forslag, som vi har serveret før.

1. Gulkand Shahi Tukda – Saffrans gennemblødt brød med rosenbladssyltetøj og rabri, afsluttet med sølvblad.

2. Kesar Phirni – Cremet rispudding sat i lerpotter, infunderet med safran og kardemomme.

3. Pista Badam Kulfi – Traditionel langsomt tilberedt kulfi med pistacienødder og mandler, serveret med falooda.

4. Moong Dal Halwa – Rig linsehalwa, langsomt ristet i ghee, pyntet med spiseligt guld og smuldrede nødder.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
  • Bestik
  • Blender
  • Glas
  • Dug
  • Gryder
  • Kogeplader
  • Køleskab og fryser
  • Mikrobølgeovn
  • Ovn
  • Pander
  • Tallerkener
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Bestik
  • Blender
  • Glas
  • Dug
  • Mikrobølgeovn
  • Gryder
  • Pander
  • Servietter
  • Tallerkener

Mød din kok

Sana Q.
Sana Q.
1
Måneder på ChefMe
Mød Sana Q.
Hej, jeg er Sana. Oprindeligt fra Indien, jeg har brugt de sidste 10 år på at arbejde i professionelle køkkener over hele verden - fra luksusrestauranter i Dubai til Michelin-stjernede steder og nu, København, hvor jeg har opbygget mit eget kulinariske projekt: Sura by Sana.

Sura by Sana er et progressivt indisk køkken, der genopfinner regional indisk madlavning ved at bruge lokalt indkøbte danske ingredienser. Vi tilbyder 3 til 6-retters diningoplevelser, der er skræddersyet til din lejlighed - uanset om det er en intim middag, brunch med venner eller en privat fejring.

Min stil er rodfæstet i dristige indiske smagsoplevelser, raffineret anretning og gennemtenkt historiefortælling gennem mad. Jeg laver også fulde veganske og vegetariske menu, inspireret af Indiens naturlige plantebaserede traditioner.

Fortæl mig, hvad du fejrer, og jeg vil designe noget virkelig personligt. Du kan skrive til mig på engelsk eller dansk - jeg ser frem til at bringe Sura by Sana til dit bord.
Se Sana Q.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.