Fest-buffet

Fest-buffet
Fest-buffet

Menuen laves af Sebastian & Sebastian

10 - 80 personer
2 serveringer
Medlem siden 2024
4,69 · 8 omtaler
Sebastian & Sebastian
Erfaring fra Michelin-restauranter
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Sebastian & Sebastian for hurtige svar og god kommunikation.

Forord

Hos SEBA Dining tilbyder vi en smagfuld og skræddersyet festmenu, der passer til både traditionelle og moderne smagsløg. Vores retter er lavet med omhu og de bedste råvarer, og vi sørger for, at både maden og servicen er i top.

Lad os hjælpe med at skabe den perfekte fest. Kontakt os for at høre mere om mulighederne og få en menu, der gør dagen ekstra speciel.

Menu

2 serveringer
1
Buffet
Menuen består af 2 salater, 2 slags kød og to slags kartofler. Serveret med friskbagt foccacia brød.
Salat 1: Pastasalat med pesto, oliven og ærter.
Salat 2: Vegetarisk cæsar salat med romainsalat, parmasan ost brødcrutoner og hvidløgsdressing

Kød 1: Rosastegt oksekuvette
Kød 2: Kyllinge overlår

Sovs: Whisky Sauce

Kartoffel 1: Kartoffelkompot
Kartoffel 2: Timian flødekartofler
2
Dessert
Chokolade Brownie

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
  • Tallerkener
  • Bestik
  • Servietter
  • Ovn
  • Kogeplader
  • Køleskab og fryser
  • Gryder

Omtaler fra kunder

4,69 8 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,8
Værdi
4,5
Kommunikation
4,9
Forventning
4,6
MD
Mette D. N.
Brønshøj
27. maj 2025
Fantastisk mad og super kommunikation.
SK
Sophie K.
København
20. maj 2025
Sebastian og Sebastian stod for maden til et middagsselskab for 20 gæster. Vi fik 3 retter, overvejende grønne og økologiske retter. Maden smagte virkelig godt og blev rost af gæsterne. S og S stod for at servere, præsentere maden og rydde tallerkener efterfølgende, så vi som værter kunne slappe 100% af. Køkkenet stod knivskarpt, da de gik.
Kommunikationen med S og S var hurtig og nem, og de imødekom vores ønsker til maden. Tak til jer og også tak til ChefMes support-team (I er hurtige og professionelle), der hjalp med at finde S og S til os.
MH
Mette H.
Roskilde
11. maj 2025
Generelt var maden veltilberedt og smagte godt, men præsentationen var ikke særlig god. Forret OK, men utrolig stor forskel på hvor meget (laks) der var på de forskellige tallerkner.
Oksekødet til hovedretten lignede noget der var savet ud. Igen stor forskel på hvor meget der var på tallerknerne, og så var der både sener og store fedtklumper i kødet - der havde jeg ikke forventet. Kødet var også mere medium-rare end rosastegt. Endelig ville jeg forvente, at når man serverer kartofler aparte, at det var små fine kartofler og ikke store.
Vi ikke mulighed for en 2. omgang, hvilket betød flere gæster fortsat var sultne efter hovedretten.
Desserten - igen smagt godt - kagen lidt kedelig, men især præsentationen var enormt kedelig.
Jeg havde bare forventet mere… det sagt så var det en menu de havde overtaget da vores oprindeligt bookede kok, sprang fra. Måske de skulle havde haft lov til at komme med Deres eget forslag til menu i stedet.
Sebastian, Sebastian (og William) var søde og venlige, og sørgede for god afstemning af hvornår der skulle serveres næste ret osv.
IJ
Ida J.
København
29. april 2025
Super professionelle og søde!

Mød din kok

Sebastian & Sebastian
Sebastian & Sebastian
8
Anmeldelser
4,69
Bedømmelse
11
Måneder på ChefMe
Mød Sebastian & Sebastian
SEBA Dining ApS er et selskab som tilbyder catering og private dining, med fokus på velsmagende, smuk og moderne madlavning.

SEBA Dining består af Sebastian Bach og Sebastian Flores som er ejere og kokke i firmaet. Vi har tidligere erfaring fra restaurationsbranchen med et cv hvor man blandt andet kan finde Kong Hans Kælder**, The pescetarian, Vandværket, Tisane*.

Når i booker os har det de fordele til jeres selskab såsom.
- Gratis service og levering til private dining menu
- Mulighed for tilkøb af vin-menu
- Levering på hele Sjælland
- Min 2 kokke ud til jeres selskab
- Garanti for den bedste madoplevelse og stemning til dit selskab

Maden tager inspiration fra det nordiske og franske køkken, med fokus på kvalitets råvarer, kreative retter og fuld udnyttelse af råvaren. Vi laver alt fra bunden og kreere maden i forhold til sæson.
Se Sebastian & Sebastians profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.