Spar penge, og vær en af de første til at opleve Giacomo & Luca
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Forord
Menu 3 Courses
Starter: Vitello Tonnato
Veal with tuna sauce and olive crumble.
Second Course: Pork Cheek in Barolo Reduction and Chocolate
Tender pork cheek in a Barolo wine and chocolate reduction, paired with smooth carrot puree and a crunchy tarallo.
Dessert: Tiramisu
A modern take on the classic tiramisu, offering all the beloved flavors in a fresh new way.
Menu - 3 serveringer
Forret
Grilled Polenta with Veal Ragù, Parmesan Fondue, and Basil Oil
Hovedret
Pork Cheek in Barolo Reduction and Chocolate
Dessert
Tiramisu
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
Bestik
Blender
Gryder
Pander
Ovn
Tallerkener
Køleskab og fryser
Mød Giacomo & Luca
Medlem siden 2025
Verificeret
3 menuer
About Me – Giacomo & Luca, Sharing the Heart of Southern Italy in Copenhagen
Hello, I’m Giacomo, and along with my dear friend Luca, I bring a piece of Southern Italy to Copenhagen. We moved here 12 years ago, carrying with us a deep love for our roots and a passion for authentic Italian cuisine.
I’ve been fortunate to work in some incredible places throughout my career, such as Charlottehaven, Radisson Collection Royal Hotel, Famo Metro, and Mother Restaurant. Each experience has shaped me into the chef I am today, and now, I’m proud to continue my journey at Linden, an Italian restaurant where I can share the rich flavors of my Southern Italian heritage with the people of Copenhagen.
My goal has always been to create food that brings people together, using fresh, high-quality ingredients and the traditional techniques I’ve mastered over the years. Every dish I make is infused with the love and warmth that Southern Italy is known for, and I believe that’s what makes each meal special.
Luca and I are driven by the desire to offer an authentic Italian experience—one that celebrates the essence of Southern Italian cooking and welcomes everyone to join us at the table. We’re excited to share our passion for food with you!
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
595 kr.
kuvert
Ny
595 kr.
kuvert
Top-rated kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Ingen binding
Du betaler først efter dialog med kokken og bekræftelsen af kokkens tilbud