Menuen laves af Giacomo & Luca
6 - 50 personer
3 serveringer
Medlem siden 2025
Ny kok på ChefMe
Spar penge, og vær en af de første til at opleve Giacomo & Luca
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Forord
Menu 3 Courses
Starter: Vitello Tonnato
Veal with tuna sauce and olive crumble.
Second Course: Pork Cheek in Barolo Reduction and Chocolate
Tender pork cheek in a Barolo wine and chocolate reduction, paired with smooth carrot puree and a crunchy tarallo.
Dessert: Tiramisu
A modern take on the classic tiramisu, offering all the beloved flavors in a fresh new way.
1
Forret
Grilled Polenta with Veal Ragù, Parmesan Fondue, and Basil Oil
2
Hovedret
Pork Cheek in Barolo Reduction and Chocolate
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Bestik
- Blender
- Gryder
- Pander
- Ovn
- Tallerkener
- Køleskab og fryser