Menuen laves af Stefano B.
2 - 100 personer
Medlem siden 2020
Forord
Hej, jeg er Stefano,
Jeg er en italiensk producent af håndværksfremstillede kurerede kødprodukter og salami i Danmark. Jeg bruger kun dansk Duroc-svinekød og lokale ingredienser, efter Italiensk tradition. Alle vores salami er håndlavede, efter den italienske håndværkstradition, med passion og omhu i hver fase af produktionen. Jeg tilbyder færdiglavede charcuteribrætter til bryllupper, begravelser og fester, leveret direkte til kunden uden behov for skæring.
Jeg serverer en række traditionelle italienske salami, inklusive Veneto Salami, Sopressa, Coppa, Oko, Lonzino, og lagret Salami.
Hver portion er 30g af hver type, i alt 300g.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Bestik
- Servietter
- Køleskab og fryser