Lakrids mousse, karameliseret hvid chokolade, hindbær, hasselnødder, kaffe og vaniljeolie.
Praktisk
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet
499 kr.
kuvert
4,39 (9)
499 kr.
kuvert
Top-rated kokke 4.9 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Ingen binding
Du betaler først efter dialog med kokken og bekræftelsen af kokkens tilbud
Omtaler fra kunder
4,39•9 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,3
Værdi
4,3
Kommunikation
4,6
Forventning
4,3
AP
Anette P.
Bagsværd
7. juni 2025
Carlos var meget smilende og imødekommende. Han lavede skøn mexicansk buffet, som smagte fantastisk. Vi kan kun anbefale videre
MJ
Maria J.
Lillerød
11. maj 2025
Vi var så heldige at have booket Carlos til en 40 års fødselsdag. Al kommunikation inden er gået som smurt, han var meget punktlig på selve dagen og yderst behagelig. Flere gæster har bedt om Carlos’ kontaktoplysninger, hvilket giver god mening, maden var simpelthen som en drøm. Naturligvis 5 stjerner herfra og mine varmeste anbefalinger! Vi håber at være heldige at kunne booke Carlos en anden gang!
KK
Knud K.
Herlev
27. april 2025
God og interessant mad.
Kirsten F.
Kongens Lyngby
6. april 2025
Velforberedt og præcis. Der var kælet for detaljen og smagen, og gæster kvitterede for lækker mad. Flotte anretninger.
Mød din kok
Carlos A.
9
Anmeldelser
4,39
Bedømmelse
2
År på ChefMe
Kokkeoplysninger
Svarrate: 100 %
Svartid: en time
Mød Carlos A.
Jeg hedder Carlos, er 31 år gammel, og kan bl.a. beskrives som en kok med hænderne skruet rigtigt på, især når det gælder håndværk.
Min baggrund er i det franske køkken, hvor jeg fra en ung alder har haft stor forståelse for, hvor vigtigt det er at behandle sine råvarer med respekt for at få det meste ud af dem.
Min filosofi inden for gastronomi er præget af kreativitet og en minimalistisk tankegang, suppleret af et øje for detaljer, der resulterer i en unik gastronomisk oplevelse.
Jeg glæder mig til at høre fra dig og imødekomme dine ønsker, så vi sammen kan sammensætte en middag, du og dine gæster vil huske tilbage på.
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.