Sliders som catering, velegnet til store arrangementer

1 / 3
Sliders som catering, velegnet til store arrangementer
Sliders som catering, velegnet til store arrangementer
Sliders som catering, velegnet til store arrangementer

Menuen laves af Patrick P.

20 - 1500 personer
1 servering
Medlem siden 2020
Patrick P.
🏆
Kunde-
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
4,68
393
Anmeldelser
De 1 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Patrick P..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.

Forord

De udleveres kolde og kan ikke varmes.

Menu

1 servering
1
Forret
Braiseret grisenakke - Syltet bøgehatte - miso mayonnaise

Braiseret Okse tykkam - syltet agurk - Marineret kål - chipotle mayo

Fried chicken - syltet rødløg - Marineret kål - aioli

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet

Omtaler fra kunder

4,68 393 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,8
Værdi
4,7
Kommunikation
4,5
Forventning
4,7
MB
Morten B. S.
Gilleleje
Star fullStar fullStar fullStar full Star empty
23. juli 2025
Friendly serviceminded Good food
OH
Ole B. H.
Frederiksværk
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
19. juli 2025
Super god mad . Fik ændret vores forret ( efter eget ønske ) fra Laks til Pulpo hvilket var et særdeles godt bytte .
MT
Michel T.
Hornbæk
Star fullStar fullStar full Star half Star empty
17. juli 2025
Vi havde en ansat (Richard) af Patrick på visit og han efterlod et godt indtryk. Venlig og serviceminded.

Richard kom en time for tidligt (uanmeldt), og det skabte lidt forvirring fra start. Men det blev opvejet af at han var meget fleksibel og tilpassede sig vores program 100% derefter med et smil på læben.

Vi havde bedt om at erstatte oksestriploin med en mørbrad, men den besked var ikke nået igennem til Richard. Stykkerne vi fik af oksestriploin var heller ikke de bedste og var ret vulgære, så mørbraden var ret savnet.

Men (førstegangs-)oplevelsen med at have en privatkok til at anrette for et privat selskab i hjemmelige omgivelser forblev intakt takket være Richard.
AH
Anita H.
København
Star fullStar fullStar fullStar full Star empty
9. juli 2025
Kok, medhjælper og maden spillede bare. Alt var perfekt, med super lækkert mad og en masse ros fra gæsterne.
Patrick er på ferie, og sender derfor en anden kok, der er super dygtig.
Deres brugte ting bliver efterladt i lokalet, for at blive afhentet senere.
Da jeg ikke har hørt fra dem dagen efter, og ingen svar på beskeder, chat eller tlf, står jeg med det problem, at nøglen til det lejede lokale skal afleveres.
Først mandag efter kl 10, lykkes det at komme igennem til kundeservice. Emilie, som jeg talte med tog action, samt opfølgende mail.
Patrick hørte jeg ikke fra.
Super ærgerligt en perfekt aften, ender med bøvl vedr afhentning de efterfølgende dage.
Vh
Anita

Mød din kok

Patrick P.
Patrick P.
393
Anmeldelser
4,68
Bedømmelse
5
År på ChefMe
Kokkeoplysninger
Svarrate: 94 %
Svartid: 2 timer
Mød Patrick P.
Jeg hedder Patrick og jeg er 25 år gammel.
Jeg har lavet private dining i 2 år og står bag Firmaet PS Gastro.
Jeg er udlært fra Frankrig og haft et par forskellige elevpladser i København i starten af min elevtid.

OBS. Det er ikke muligt for mig at være tilstede til alle arrangementer, men frygt ikke fordi mit personale sætter kvalitet først lige som jeg selv.

Jeg har før min tid som selvstændig erhvervsdrivende, været køkkenchef og souschef på forskellige restauranter i København.
I PS Gastro har vi flere ansatte som elsker at give folk en fantatisk oplevelse. Vores passion er at gøre vores bedste for at jeres aften bliver en af jeres bedste.
Så send endelig en besked til mig for at booke en af PS Gastros dygtige og passionerede kokke for en fantastisk aften

Obs. Medmindre andet er aftalt er vi på adressen 30 minutter før spisetid.
Se Patrick P.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.