Menuen laves af Jens S.
Medlem siden 2021
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Jens S. til venner og familie.
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Jens S..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Forord
Læn dig tilbage og nyd en masse mindre serveringer, der køres ad flere omgange som delemad på bordet. Oplagt til dig, der ikke kan vælge men som bare gerne vil smage en masse forskellig jordnær gastronomi serveret med elegance og masser af madglæde direkte fra Lammefjorden og vores egen køkkenhave.
Menu - 1 servering
Buffet
Surdejsbrød & smør
Tartar på færøsk laks med kapers, grov sennep, sprød perlebyg, brunet smørmayo & urter fra haven
Grønne asparges fra Martin i Audebo med ramsløgs-mayo og koldrøget skinke
Pocheret æg med brændenælde-creme, citronconfit og crispy kartoffel
Salat på kartofel med mandel, nye ærter samt kørvel-vinaigrette
Quiche med spinat & græskar fra La Finca, Gammel knas & syltet hvidløg fra Ingerøen
Salat med spidskål & forårsløg med creme på havgus og sprødt brød
Langtidsstegt øko-kalv fra Løserup med chimichurri på urter fra haven
Koldskåls-panacotta med hjemmelavede kammerjunker, rabarber fra haven samt sirup på hyldeblomst
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
- Bestik
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Gryder
- Ovn
- Pander
- Tallerkener
Mit navn er Jens Søndergaard, halvt svensk, halvt dansk og helhjertet gastronom med snart 30 års erfaring som kok, hvor jeg har arbejdet som køkkenchef på alt fra Michelin-restauranter til Meyers kantiner. Dog har det aldrig været stjerner, der har drevet mig, men kærligheden til velsmag skåret ind til benen og enkeltheden i de gode råvarer. At kunne give netop dét videre, serveret på en tallerken til glade gæster er en oplevelse hver gang.
Jordnær gastronomi med elegance er devisen, jeg arbejder efter!
Privat har jeg med min kone og vores to børn et lille landsted på naturskønne Tuse Næs med 1 hektar jord, udsigt til Lammefjorden, sprøjtefri køkkenhave og øko-høns. Sammen driver vi La Finca Catering, Private dining & Madværksted.
Bæredygtighed, dyrevelfærd og filosofien om jord til bord er en del af min madlavning, ligesom jeg elsker at lade vores egne råvarer men også andre lokale produkter af høj kvalitet indgå i maden til dig og dine gæster.
Tag et kig på mine menuer som mest er til inspiration. Erfaringen fra mange private dining arrangementer og større og mindre selskaber fortæller mig, at den perfekte menu skaber vi i dialog.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.