Julefrokost: Den bedste smagsoplevelse
5,00 (2)
1 servering
10 - 50 personer
Menuen laves af Martin M.
5,00 (2)
2 menuer
Medlem siden 2022
Verificeret
Forord
En julefrokost lavet som den bedste oplevelse!
Menu - 1 servering
Buffet
Sprød fisk - citron - mayo/remo - grønt
Røget laks - citron - dild - grønt
Smilende frilands æg - mayo - fjordrejer - citron - grønt - sprødt
Sprødt svin - flæskesteg med sprøde svær - rødkål - grønt
Tarteletter som vi alle kender den!
Mørbradbøffer - svampe - brun sovs - bløde løg - ristet rugbrød
Varm leverpostej - sprød bacon - svampe
Tilkøbes - ovnstegt and - sure grønneæbler - og sovs
Æbleflæsk - bagte æbler
Medfølger - surdejsbrød - rugbrød - smør
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Hej,
Jeg er Martin, en 25-årig kok og udlært fra Nørrebro’s Bryghus siden 2018.
Jeg er meget stærk inden for stegepartiet, med omfattende kendskab til kød, proteiner og en bred vifte af andre kulinariske områder.
Min gastronomiske rejse har ført mig rundt omkring i verden, og jeg har indsamlet erfaringer fra både det franske køkken og den nordiske scene.
Jeg brænder for mit fag og føler mig stærk og kompetent. Den mad, jeg skaber, skal der ikke være en finger at sætte på! Jeg går op i, at mine produkter leveres til UG til gæsten, og bliver en oplevelse.
På gensyn,
Martin
Jeg er Martin, en 25-årig kok og udlært fra Nørrebro’s Bryghus siden 2018.
Jeg er meget stærk inden for stegepartiet, med omfattende kendskab til kød, proteiner og en bred vifte af andre kulinariske områder.
Min gastronomiske rejse har ført mig rundt omkring i verden, og jeg har indsamlet erfaringer fra både det franske køkken og den nordiske scene.
Jeg brænder for mit fag og føler mig stærk og kompetent. Den mad, jeg skaber, skal der ikke være en finger at sætte på! Jeg går op i, at mine produkter leveres til UG til gæsten, og bliver en oplevelse.
På gensyn,
Martin
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
5,00 • 2 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
MS
Monika S.
Lyngby
et år siden
Martin er en fantastisk kok som laver så lækker mad og er velforberedt, punktlig, effektiv og serviceminded. Vi giver Martin de bedste anbefalinger og takker for en vellykket dag.
EH
Emil H. A.
Gurre
et år siden
Martin var dejligt selskab og en rigtig god kok. Kommunikationen var perfekt og maden smagte dejlig, vil anbefale ham til alle andre.