Menuen laves af Mike H.
10 - 100 personer
5 serveringer
Elitekok
Medlem siden 2019
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Mike H..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Mike H. for hurtige svar og god kommunikation.
Forord
Jeg har skabt en julefrokost, der skiller sig ud og overrasker. Fra første bid af ristet brioche med rejer og æggecreme til den saftige and med sød kartoffelmos – her får du julemad på en helt ny måde. Og selvfølgelig slutter vi af med en frisk fortolkning af risalamande, der bringer både nostalgi og nytænkning til bordet. Det bliver en julefrokost, I sent vil glemme.
1
Forret
Ristet brioche brød - rejer - æggecreme - løg - dild
2
Forret
“Tartelet” - confiteret kylling - svampe - asparges.
3
Hovedret
Gris - svampe - kartoffel - sprødt rugbrød.
4
Hovedret
And - rødkål - sød kartoffelmos - brunsauce.
5
Dessert
“ Ris a la mande” Vanilje is - kirsebær - puffet ris - mandler.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder