Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
950 kr./kuvert
5.0 ● 2 omtaler
Din anmodning til
Mike
5.0 ● 2 omtaler
Kørsel
Total
Total
-
Sjældent fund - reserver din dato nu!
Mike er normalt ikke ledig denne dag.
-
Top-ratede kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Send anmodning
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
4 - Retters gourmet menu:
5.0
●2 omtaler
Medlem siden November 2019
●Elite kok
●5 menuer
Kontakt kokken
Forord
Jeg har skabt en 4-retters gourmetmenu, der tager dig med på en smagsrejse gennem nøje afstemte retter. Fra delikat jomfruhummer ravioli i en cremet tomat bisque til en håndskåret oksetatar med fermenteret pebercreme og sprødt brød, hvor hver bid er fyldt med intens smag. mens Himmerland okse fuldender hovedretten med rige nuancer af trøffel og røget marv. Slut af med en frisk og sød komb
ination af cremet pisket marscapone med et hint af grøn anis, bær, vanilje og sprød chokolade. Jeg glæder mig til at dele denne oplevelse med jer.
Menuen - 4 serveringer
Forret
Jomfruhummer ravioli - bagt tomat - cremet tomat bisque - dild
Forret
Håndskåret oksetatar - fermenteret pebercreme - sprødt brød - syltet skalotteløg - 36md. Comte
Hovedret
Himmerland Okse - kartoffel - selleripure - syltet løg - røget marv & trøffelsauce.
Dessert
Marscapone - bær - grøn anis - sprødt hvid chokolade.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Skriv til kokken
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Booker i til mere end 15 personer, skal I have en tjener.
2.000 kr.Vinmenu med fransk Sancerre vin
250 kr./kuvertLækkert surdejsbrød m. pisket smør lavet på Arla UNIKA 50% fløde
25 kr./kuvertTilføj caviar til din menu for et luksuriøst touch. Den raffinerede smag og elegante præsentation løfter enhver ret....
150 kr./kuvertKrav til køkkenet
- Ovn
- Køl & frys
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed. -
Mike er Elite kok
Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
Læs mere om Elite kok.
Omtaler fra kunder
5.0
2 Omtaler
Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning
DK
Dorthe K.
Frederikssund, Danmark
28. maj 2022
Kokken Mike (fra Ølstykke) stod ...
Kokken Mike (fra Ølstykke) stod for maden
Kokken Mike (fra Ølstykke) stod for maden
DM
Daniel M.
København Sv, Danmark
17. august 2020
Mike sørgede for god mad og godt...
Mike sørgede for god mad og godt selskab. Mike sørgede for at gæsterne til vores middagsselskab havde en dejlig aften, og servede sammen med sin kæreste nogle lækre retter for os og sørgede for underholdt når han servere...Læs mere
Mike sørgede for god mad og godt selskab. Mike sørgede for at gæsterne til vores middagsselskab havde en dejlig aften, og servede sammen med sin kæreste nogle lækre retter for os og sørgede ...Læs mere
Om kokken Mike Orø - Medlem siden November 2019
- Elite kok
- Verificeret
- 5 menuer
Svartid: Inden for en time
Svarprocent: 100%
Hvorfor vælge et arrangement sammen med mig og ChefMe? Gennem mange år har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med gourmet- og Michelin-mad på forskellige restauranter både i Danmark og udlandet, og det er noget, jeg virkelig brænder for. Men idéen om at bringe den oplevelse ind i folks hjem og skabe en atmosfære med personlige rammer er præcis dét, der gør, at jeg elsker at lave mad. Det er glæden og oplevelsen i gæsternes øjne, som altid har været min største passion. For nemhedens skyld – og som inspiration – har jeg skabt nogle forskellige menuer, som du kan gennemse. Dog finder jeg det altid spændende at udvikle en unik menu, skræddersyet til dine og dine gæsters ønsker og præferencer, så oplevelsen bliver helt personlig. Jeg er oplært i det klassiske franske og nordiske køkken, men min erfaring fra at arbejde i Grækenland har også givet mig en dyb kærlighed til det græske, tyrkiske og mellemøstlige køkken. Med min baggrund fra både bistro- og Michelin-køkkener er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken menu og hvilket arrangement du kan få, hvis du booker mig. Jeg glæder mig til at skabe en unik madoplevelse sammen med dig i dine omgivelser. De bedste hilsner, Mike
Kontakt kokken
Se Mikes profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Sjældent fund - reserver din dato nu!
Mike er normalt ikke ledig denne dag.
-
Top-ratede kokke 4.98 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Kontakt Mike H.
Kokken svarer typisk indenfor Inden for en time.
eller
Har du generelle spørgsmål? Kontakt kundeservice
Du har kontaktet Mike H.
Kokken svarer typisk indenfor Inden for en time.
Vi adviserer dig, når der er kommet svar fra kokken. Du kan også gå tilbage til din søgning og skrive til andre kokke ved at klikke nedenfor.
eller
Har du generelle spørgsmål? Kontakt kundeservice