Menuen laves af Mike H.
8 - 100 personer
4 serveringer
Elitekok
Medlem siden 2019
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Mike H..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Mike H. for hurtige svar og god kommunikation.
Forord
Jeg har skabt en 4-retters gourmetmenu, der tager dig med på en smagsrejse gennem nøje afstemte retter. Fra delikat jomfruhummer ravioli i en cremet tomat bisque til en håndskåret oksetatar med fermenteret pebercreme og sprødt brød, hvor hver bid er fyldt med intens smag. mens Himmerland okse fuldender hovedretten med rige nuancer af trøffel og røget marv. Slut af med en frisk og sød kombination af cremet pisket marscapone med et hint af grøn anis, bær, vanilje og sprød chokolade. Jeg glæder mig til at dele denne oplevelse med jer.
1
Forret
Jomfruhummer ravioli - bagt tomat - cremet tomat bisque - dild
2
Forret
Håndskåret oksetatar - fermenteret pebercreme - sprødt brød - syltet skalotteløg - 36md. Comte
3
Hovedret
Himmerland Okse - kartoffel - selleripure - syltet løg - røget marv & trøffelsauce.
4
Dessert
Marscapone - bær - grøn anis - sprødt hvid chokolade.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder