3-retters festmenu
5,00 (2)
3 serveringer
20 - 100 personer
Menuen laves af Mike H.
5,00 (2)
Elitekok
5 menuer
Medlem siden 2019
Verificeret
Forord
Jeg har sammensat en menu, der er skabt til at fejre store øjeblikke sammen med dem, du holder af. Fra den første bid af grillet askebrød med frisk hummersalat til den saftige Himmerlands okse med trøffelsauce og røget marv – her er smagene nøje afstemt for at skabe en harmonisk oplevelse. Og til dessert? En frisk skovbæris med hvidchokolademousse og et strejf af grønanis, der giver en let og elegant afslutning. Jeg glæder mig til at forkæle jer med disse retter på jeres særlige dag.
Menu - 3 serveringer
Forret
Grillet askebrød - hummersalat - syltetselleri - dild - agurk
Hovedret
Himmerland Okse - hasselbagt kartoffel - selleripure - syltet løg - røget marv & trøffelsauce.
Dessert
Skovbær is - hvidchokolade mousse smagt til med grønanis - brændt hvid chokolade & bærstøv.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Mike H. er Elite kok
Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
Hvorfor vælge et arrangement sammen med mig og ChefMe?
Gennem mange år har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med gourmet- og Michelin-mad på forskellige restauranter både i Danmark og udlandet, og det er noget, jeg virkelig brænder for. Men idéen om at bringe den oplevelse ind i folks hjem og skabe en atmosfære med personlige rammer er præcis dét, der gør, at jeg elsker at lave mad. Det er glæden og oplevelsen i gæsternes øjne, som altid har været min største passion.
For nemhedens skyld – og som inspiration – har jeg skabt nogle forskellige menuer, som du kan gennemse. Dog finder jeg det altid spændende at udvikle en unik menu, skræddersyet til dine og dine gæsters ønsker og præferencer, så oplevelsen bliver helt personlig.
Jeg er oplært i det klassiske franske og nordiske køkken, men min erfaring fra at arbejde i Grækenland har også givet mig en dyb kærlighed til det græske, tyrkiske og mellemøstlige køkken. Med min baggrund fra både bistro- og Michelin-køkkener er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken menu og hvilket arrangement du kan få, hvis du booker mig.
Jeg glæder mig til at skabe en unik madoplevelse sammen med dig i dine omgivelser.
De bedste hilsner,
Mike
Gennem mange år har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med gourmet- og Michelin-mad på forskellige restauranter både i Danmark og udlandet, og det er noget, jeg virkelig brænder for. Men idéen om at bringe den oplevelse ind i folks hjem og skabe en atmosfære med personlige rammer er præcis dét, der gør, at jeg elsker at lave mad. Det er glæden og oplevelsen i gæsternes øjne, som altid har været min største passion.
For nemhedens skyld – og som inspiration – har jeg skabt nogle forskellige menuer, som du kan gennemse. Dog finder jeg det altid spændende at udvikle en unik menu, skræddersyet til dine og dine gæsters ønsker og præferencer, så oplevelsen bliver helt personlig.
Jeg er oplært i det klassiske franske og nordiske køkken, men min erfaring fra at arbejde i Grækenland har også givet mig en dyb kærlighed til det græske, tyrkiske og mellemøstlige køkken. Med min baggrund fra både bistro- og Michelin-køkkener er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken menu og hvilket arrangement du kan få, hvis du booker mig.
Jeg glæder mig til at skabe en unik madoplevelse sammen med dig i dine omgivelser.
De bedste hilsner,
Mike
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
5,00 • 2 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
DK
Dorthe K.
Frederikssund
3 år siden
Kokken Mike (fra Ølstykke) stod for maden
DM
Daniel M.
København Sv
4 år siden
Mike sørgede for god mad og godt selskab. Mike sørgede for at gæsterne til vores middagsselskab havde en dejlig aften, og servede sammen med sin kæreste nogle lækre retter for os og sørgede for underholdt når han serverede, og når der blev hyggesludret i køkkenet.