Jan-Feb Menu
4,98 (28)
4 serveringer
8 - 100 personer
Menuen laves af Martin H.
4,98 (28)
5 menuer
Medlem siden 2021
Verificeret
Forord
Lækre og visuelt elegante serveringer.
Gode kraftige smage, så du glemmer den kolde vinter udenfor 😊
Gode kraftige smage, så du glemmer den kolde vinter udenfor 😊
Menu - 4 serveringer
Forret
Hummerbisque med syltede tapioka perler, ristede boghvedekerner og klorofyl
Tomat og karse
Mellemret
Svamperavioli med brunet smør, soya, ingefær og urte
Luftig jordskokkecremé og Karl Johan skum
Hovedret
Pithivier af fjerkræ kål, beder og Madagascar pebersauce
Dessert
Klassisk cremé brûleé
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
Hej Folkens :)
Jeg har drevet michelin-restaurant (Bibgourmand) i 10 år, den er solgt...og jeg lever idag af at udføre eksklusive private dinings. Det har jeg gjort de sidste 3 år igennem mhdining. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, samtidigt har jeg stor respekt for det klassiske køkken. Jeg dyrker selv mine grøntsager, bær og frugter, altsammen dyrket i økologisk ånd. Jeg samler desuden så vidt muligt råvarer i naturen, som den danske sæson tillader det. Jeg går meget op i smag og anretninger. Jeg nyder at møde nye, glade mennesker igennem mit private dining. Skriv til mig, hvis du har spørgsmål til menuen etc.
Jeg håber vi ses i dit Køkken :)
Bedste hilsner fra Sønderjyden
Jeg har drevet michelin-restaurant (Bibgourmand) i 10 år, den er solgt...og jeg lever idag af at udføre eksklusive private dinings. Det har jeg gjort de sidste 3 år igennem mhdining. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, samtidigt har jeg stor respekt for det klassiske køkken. Jeg dyrker selv mine grøntsager, bær og frugter, altsammen dyrket i økologisk ånd. Jeg samler desuden så vidt muligt råvarer i naturen, som den danske sæson tillader det. Jeg går meget op i smag og anretninger. Jeg nyder at møde nye, glade mennesker igennem mit private dining. Skriv til mig, hvis du har spørgsmål til menuen etc.
Jeg håber vi ses i dit Køkken :)
Bedste hilsner fra Sønderjyden
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,98 • 28 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
4,9
Forventning
5,0
MA
Margith A.
Hadsund
en måned siden
Det var en fantastisk aften hvor vi virkelig blev godt serviceret af Martin. Super lækker mad. Vi havde store forventninger og de blev fuldstændig indfriet af Martin. Det gør vi gerne en anden gang .
CK
Charlotte K. J.
Åbyhøj
en måned siden
Vi havde besøg af Martins kok, Ejner til min 40års fødselsdag. Han lavede en lækker 4 retters menu til os som blev flot serveret. Han var virkelig en super kok og rar fyr og sørgede for at køkkenet var helt ryddet op inden han gik.
De bedste anbefalinger herfra.
TR
Thomas R.
Mariager
2 måneder siden
Martin er afslappet og professionel og så laver og serverer han en virkelig(!) dejlig 4-retters middag for 10 personer👏
MS
Maria S.
Viby
3 måneder siden
Martin lavede mad til min fødselsdag sammen med et hold venner. Der var ikke en finger at sætte på noget. Top karakter herfra