4 retters - som a la carte el. Buffet
4,25 (4)
6 serveringer
10 - 55 personer
Menuen laves af Carlos A.
4,25 (4)
1 menu
Medlem siden 2023
Verificeret
Forord
Denne menu ville klæde de fleste arrengementer og kan skræddersyes efter behov.
Menu - 6 serveringer
Forret
Brød og smør
Forret
Rimmet laks
Syrnet fløde
Radiser
Hovedret
Oksefilet
Estragon blanquette
Garniture efter sæson
Dessert
Citron tærte og brændt marengs
Dessert
Hindbær mousse
Krystalliseret hvid chokolade
Friske hindbær
Dessert
(Vegansk)
Pocheret rabarber i kardemomme
Hindbær coulis
Rabarber consomme
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Gryder
- Pander
Jeg hedder Carlos, er 31 år gammel, og kan bl.a. beskrives som en kok med hænderne skruet rigtigt på, især når det gælder håndværk.
Min baggrund er i det franske køkken, hvor jeg fra en ung alder har haft stor forståelse for, hvor vigtigt det er at behandle sine råvarer med respekt for at få det meste ud af dem.
Min filosofi inden for gastronomi er præget af kreativitet og en minimalistisk tankegang, suppleret af et øje for detaljer, der resulterer i en unik gastronomisk oplevelse.
Jeg glæder mig til at høre fra dig og imødekomme dine ønsker, så vi sammen kan sammensætte en middag, du og dine gæster vil huske tilbage på.
Min baggrund er i det franske køkken, hvor jeg fra en ung alder har haft stor forståelse for, hvor vigtigt det er at behandle sine råvarer med respekt for at få det meste ud af dem.
Min filosofi inden for gastronomi er præget af kreativitet og en minimalistisk tankegang, suppleret af et øje for detaljer, der resulterer i en unik gastronomisk oplevelse.
Jeg glæder mig til at høre fra dig og imødekomme dine ønsker, så vi sammen kan sammensætte en middag, du og dine gæster vil huske tilbage på.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,25 • 4 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,2
Værdi
4,4
Kommunikation
4,8
Forventning
4,2
MJ
Morten J.
Fårevejle
en måned siden
Carlos var utrolig flink og serviceminded. I tillæg var han forklarende og pragmatisk i forbindelse med servering.
SA
Stefan A.
Virum
2 måneder siden
Tak for mad Carlos. Det var en stor fornøjelse at have dig i vores køkken...
Vi havde indledningsvis en god dialog om menu'en og vores forventninger, og du levede fuldt ud op til det. Du fandt dig hurtigt tilrette, og du eksekverede super flot. Du efterlod et flot og rydeligt køkken, og du forlod vores gæster til store klapsalver...
BS
Barbara S.
Gentofte
2 måneder siden
Dejlig mad. Forret og dessert helt fantastiske.
En meget velsmagende sauce til hovedretten.
Sød og høflig hele afenen
CH
Cecilie H.
Højby
2 måneder siden
Vi var virkelig glade for Carlos. Både hans mad og oprydning. Vi var 8 piger i et sommerhus. Vi vil helt klart bruge ham igen.