Menuen laves af Carlos A.
10 - 55 personer
6 serveringer
Medlem siden 2023
Forord
Denne menu ville klæde de fleste arrengementer og kan skræddersyes efter behov.
2
Forret
Rimmet laks
Syrnet fløde
Radiser
3
Hovedret
Oksefilet
Estragon blanquette
Garniture efter sæson
4
Dessert
Citron tærte og brændt marengs
5
Dessert
Hindbær mousse
Krystalliseret hvid chokolade
Friske hindbær
6
Dessert
(Vegansk)
Pocheret rabarber i kardemomme
Hindbær coulis
Rabarber consomme
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Tallerkener
- Gryder
- Pander